South-of-Heaven-2021-trailer

През последните две години се наслаждаваме невероятно много на Джейсън Судейкис в ролята му на най-добродушния трейньор на света в „Ted Lasso“. Дори и преди това, той беше познат най-вече заради комедийните си роли, заради което сега ни е интересно, че ще го видим в доста по-драматична светлина.

Филмът, в който това ще се  случи, се нарича „South of Heaven“ и разказва за Джими, който е пуснат на свобода след 12 години в затвора. Джими се надява да прекара една последна страхотна година с терминално болната си приятелка Ани, но отново е въвлечен в криминалния свят от полицаят, отговорен уж за това да не се връща в затвора, както и стария си шеф в престъпните дела.

В поддържащите роли около Судейкис ще видим Еванджелин Лили като Ани, Шей Уигам като изключително неприятния и манипулативен полицай и Майк Колтър като криминалния бос. Не изпитваме силни чувства към нито един от тях, но от първия трейлър вече си личи, че Уигам прави много забавно представяне и вече сме готови да мразим героя му.

Вижте трейлъра сега и решете дали сте съгласни с нас:

Този първи трейлър всъщност не ни се създава впечатлението, че филмът е нещо особено, но ни харесва естетиката на 90-тарски трилър – не е от днешните екшъни, където всички са стряскащо компетентни в това да се убиват по графични начини. По-скоро ни напомня наистина на филмите от едно време, които се занимават с разказването на напрегната и драматична криминална история, но същевременно не забравят, че героите са най-важното нещо, което трябва да ни ангажира. Привлича ни по непретенциозен и разпускащ начин и наистина подозираме, че ще ни е забавно да видим Судейкис в тази неочаквано роля, когато от толкова време сме свикнали да го гледаме само като добряк.

MV5BYzc1ZDk4NWYtOWQyZC00ZjI1LWI1MDAtODk3YTQ3ZmUyMGJlXkEyXkFqcGdeQXVyMjU1MDAyNTk@._V1_

South of Heaven” е режисиран от Аарон Кешалес („Big Bad Wolves”).

Премиерата ще бъде на 8 октомври в кината и на video on demand.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *