Първият тийзър на „Army of Thieves“ ни се стори доста невдъхновен и скучен, но решихме да не отписваме филма веднага, а да изчакаме пълен трейлър, който (евентуално) да ни убеди, че си заслужава да си изгубим времето. Е, трейлърът е вече факт – беше представен на изминалото TUDUM събитие на Netflix, където се повиха реклами и информация за най-очакваните им сериали и филми – и обръщаме поглед към него, за да вземем финално решение.

Припомняме, че „Army of Thieves“ е игралната предистория (има и анимационна) на зомби екшъна на Зак Снайдър „Army of the Dead“ и е дело на Матиас Швайгхьофер, който отново влиза в ролята на Людвик Дитер. Действието се развива преди зомби апокалипсиса в Лас Вегас, когато Дитер е банков касиер в малък град. Той е привлечен в уникално начинание, когато е вербуван от мистериозна жена да се присъедини към екип от най-търсените от Интерпол престъпници. Мисията им е да оберат поредица легендарни, невъзможни за разбиване сейфове в Европа.

Ами, не! „Army of Thieves“ определено не изглежда като нашето нещо. Не че не харесваме подобни филми, напротив, просто това, което виждаме не ни допада по никакъв начин – нито историята, нито визията, нито 90% от шегиците. Много западни колеги обаче са ентусиазирани и се готвят за по-добро филмово преживяване от „Army of the Dead“ и ако вие попадате в тази категория, ви пожелаваме очакванията ви да се оправдаят. После да кажете как е, ние пропускаме.

За финал представяме и два постера.

army_of_thieves_ver2_xlg army_of_thieves_ver3_xlg

Режисьор на „Army of Thieves“ е Матиас Швайгхьофер („The Break Up Man“), а сценарият е дело на Шей Хатън (който също така е автор и на „Army of the Dead: Lost Vegas“), по идея на Снайдър. В ролите са Натали Еманюел, Стюарт Мартин, Гъс Кан, Руби О‘Фий, Джонатан Коен, Ноеми Накай и др.

Премиерата е на 29 октомври по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Странно извратено чувство, хем не искам да си пусна трейлъра, ама искам да напиша коментар, че не ми дреме за трейлъра…… а и за безсмисления филм.

  2. Абе не изглежда по-тъпо от средностатистически съвременен комерс, поне не е няква супергеройска тъпня, та малко разнообразие да видим 🙂