Днес ни върви да пишем за проекти, които се забавиха покрай пандемията. В конкретния случая става дума за религиозно очаквания от нас трети сезон на „Наследници“ („Succession“) на HBO, който ще дебютира точно две години след излъчването на последния епизод на втори сезон и вчера се сдоби с пълен трейлър. Между другото, много рядко представяме реклами на трети сезон на някой сериал, което идва да покаже, че „Наследници“ е нещо специално за нас.

Припомняме, че в центъра на историята са членовете на нефункционалното семейство Рой, собственици на световна медийна империя, които се борят (с всички възможни средства) за контрол над компанията. В новия сезон нападнатият от засада от бунтовния си син Кендал патриарх Логан Рой е в опасна позиция, опитвайки се да си осигури семейни, политически и финансови съюзи. Напрежението се увеличава, когато ожесточена и горчива корпоративна битка заплашва да се превърне в семейна гражданска война.

Will go full fucking beast!

Не знаем как да се изразим, така че да не изглеждаме като инфантилни младежи, но наистина ни тресе жестока мания по сериала и видяното ни екзалтира страшно много. За да запазим приличие, ще кажем само, че се радваме, че в рекламата освен познатите любими герои (Кендал и Том FTW), виждаме и част от новите играчи в лицето на Александър Скарсгард като Лукас Матсън – създател и изпълнителен директор на тех-фирма, и Ейдриън Броуди като милиардера активист Джош Ааронсон, който се забърква със собственичеството на Waystar. Нямаме никакво търпение!

Създател на „Наследници“ („Succession“) е Джеси Армстронг, който е и изпълнителен продуцент наравно с Адам МакКей, Уил Феръл, Франк Рич, Кевин Месик и Джеси Фъргюсън. В главните роли се завръщат Брайън Кокс, Джереми Стронг, Киърън Кълкин, Сара Снук, Матю Макфадиан, Никълъс Браун, Алън Ръск и Хиам Абас, а към тях се присъединяват Александър Скарсгард, Ейдриън Броуди, Хоуп Дейвис и др.

Премиерата е на 17 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *