Като големи фенове на научната фантастика, постоянно се оглеждаме за нови филми, които потенциално могат да задоволят глада ни за стойностни истории. Въпреки че подозираме, че точно „Encounter“, за който ще говорим в момента, няма да се превърне в една от големите класики на жанра, все пак сме любопитни за филма и отправяме поглед към първата му кратичка реклама.

Първо, ще припомним, че това е филма, за който преди време се наричаше „Invasion“ и в който в главните роли ще видим Риз Ахмед и Октавия Спенсър, което само по себе си е достатъчен повод за интерес. И двамата са ни любимци и вече от години се къпят в заслужени хвалебствия и награди. Двамата ще ни разкажат историята на бивш морски пехотинец, който трябва да предпази двете си деца от инвазия на извънземни.

Вижте първия кратък тийзър, който Amazon пуснаха:

По принцип сме леко скептично настроени към историите за извънземни, които изведнъж нападат земята, но смятаме, че има известна надежда това всъщност да е история, която се фокусира по-скоро върху героите си, отколкото върху зрелището и екшъна – с една дума (надяваме се!) ще бъде тоталната противоположност на предишния филм за извънземни на Amazon „The Tomorrow War”. И въпреки че не се запалваме веднага и не ни обзема нетърпение за момента, в който ще можем да гледаме филма, засега по-скоро ще останем оптимистично настроени и ще се оглеждаме за още реклами.

Нещото, за което сме най-любопитни обаче, е визуалният стил, който е изключително леко загатнат в тийзъра и за момента не се вижда нищо особено впечатляващо. Постерът обаче ни подсказва някаква потенциално интересна визуална кукичка, която може би също не е за подценяване.

unnamed-3

Encounter” е режисиран от Майкъл Пиърс („Beast”) по сценарий на Джо Бартън („The Ritual“). В главните роли са Риз Ахмед, Октавия Спенсър, Рори Кокрейн, Лисиан-Ривър Чауан и Адитя Гедада.

Филмът ще бъде пуснат на 10 декември в платформата на Amazon.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *