HBO Max, платформата за стрийминг на WarnerMedia, ще стартира в Европа на 26 октомври, като Швеция, Дания, Норвегия, Финландия, Испания и Андора са първите шест европейски пазара, на които изцяло новата стрийминг платформа, която заменя HBO GO, ще бъде достъпна още от тази година.

През 2022 г. услугата HBO Max ще стане налична в следните 14 допълнителни територии като част от поетапното си глобално разпространение: България, Босна и Херцеговина, Хърватия, Чехия, Унгария, Молдова, Черна гора, Северна Македония, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия , Словакия и Словения. За следващата година е планирано и навлизане на изцяло нови пазари в Европа.

Платформата HBO Max ще бъде представена в Европа на виртуално събитие на 26 октомври, като то ще бъде отворено за достъп и с локализация на съответния език за всяка територия, включително на български. На него ще бъде представена новата платформа, функционалностите й, съдържанието, ценови параметри и други нови елементи, съпътстващи заменянето на съществуващата стрийминг платформа с нова.

HBO Max ще предложи един цял нов свят от висококачествено забавление от любимите марки на WarnerMedia, предлагащи съдържание, включително Warner Bros., HBO, DC и Cartoon Network, както и отличените с награди американски и интернационални HBO и Max оригинални продукции. Цялото съдържание на тези марки ще бъде налично за първи път на една платформа в Европа.

Ръководителят на HBO Max International Йоханес Лархер споделя:

Това е исторически момент, тъй като HBO Max идва в Европа. Филмите и сериалите на WarnerMedia като „Хари Потър“, „Игра на тронове“ и „Теория за големия взрив“ са любими и предпочитани от феновете в цяла Европа, а HBO Max е създадена, за да им осигури най-интуитивното и удобно изживяване при гледане на тези и още много други невероятни заглавия с разнообразно жанрово съдържание.

Генерален мениджър на HBO Мax за EMEA Кристина Сулебакк добавя:

Уникалната и изключителна комбинация от емблематично съдържание от Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, включително локални продукции и лицензно съдържание на външни студия, се обединява в стрийминг платформа, която феновете в Европа ще заобичат. Виждаме огромен потенциал за представянето на тази изцяло нова стрийминг платформа в целия регион.

HBO Max дава заявка всеки потребител да открива лесно и гледа съдържание, което му е интересно, като предоставя преживяване, съобразено с индивидуалните предпочитания. Функционалностите на новата платформа ще улесняват, чрез персонализирани предложения и препоръки измежду огромното съдържание часове и заглавия, достъпни в платформата.

Онлайн стрийминг услугата HBO Max ще бъде достъпна както за нови клиенти, така и за настоящите клиенти на HBO в България, ползващи към момента услугата HBO GO с директен абонамент или с такъв в пакет на партньори.

През май тази година HBO Max отпразнува своята първа година в САЩ, а през юни стартира в 39 територии в Латинска Америка и Карибите, отбелязвайки излизането си извън САЩ. През 2022 година HBO ще отбележи 50 години в глобален аспект и 20 години присъствие в България.

210907_BG_HBOMax_HeroKA_Headline_V

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *