Френският режисьор Куентин Дюпи със сигурност е човек с интересен и странен поглед към киното. Филмите му в повечето случаи са налудничави и нестандартни, а историята прелива от абсурдизъм. Той вече е имал участие в рубриката ни „WTF трейлър на седмицата” с прекрасния „Rubber” (по някаква непонятна причина „Deerskin“ е останал извън нея), а сега се завръща с трейлъра на последния си филм „Mandibles”.

Вижте рекламата, за да разберете за какво говорим:

Историята разказва за приятелите Жан-Габ и Ману, които намират неестествено голяма муха в багажника на кола. Вместо да се уплашат, да избягат или дори да се опитат да я убият, те решават да я превърнат в домашен любимец и да я научат на номера. Разбира се, целта им да изкарат купища пари и да заживеят живота, за който винаги са си мечтали.

Както се вижда и от самото описание, „Mandibles” няма да има хорър елементи, подобно на вече споменатия „Rubber”, а ще е изцяло комедиен. Голяма муха като тази със сигурност предразполага и към по-страшни моменти, но поне от рекламата не изглежда те да са кой знае колко.

Филмът ще дебютира на 23 юли.

mandibles-poster-20210718

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *