Утре е премиерата на „G.I. Joe: Змийски очи“ („Snake Eyes: G.I. Joe Origins“) и понеже няколко пъти се „хвалехме“, че сме своеобразни фенове на франчайза и имаме нездрав интерес към филма на Робърт Швентке и Хенри Годинг, решихме да му посветим една последна новина, в която да представим финалния му трейлър, едно видео зад кулисите (с акцент върху бойната хореография и каскадите, дело на Кенджи Танигаки), както и един ТВ спот, родно производство.

Припомняме, че „G.I. Joe: Змийски очи“ е вдъхновен от комикса „Тихата интерлюдия“ на Лари Хама и ни запознава със Змийски очи (Хенри Голдинг), преди той да се е превърнал в емблематичния безмълвен нинджа-воин. Станал свидетел на смъртта на баща си като невръстно момче, Змийски очи води самотно съществуване, движен единствено от желанието за отмъщение. Той получава шанс за изкупление когато спасява живота на Томи – наследника на древния японски клан Арашикаге. Томи отвежда Змийски очи в Япония, където макар и външен човек, той е приет в редиците на клана, а заедно с това получава  нещо, за което винаги е копнял: дом, цел и усещане за принадлежност. Арашикаге и техните съюзници G.I. Joe, са пазители на мира от стотици години и имат нужда от воини като Змийски очи, за да спрат най-голямата терористична организация в света – Кобра. Но когато тайни от миналото на Змийски очи излизат наяве, неговата чест, вярност и братско приятелство с Томи ще бъдат поставени на изпитание.

Вижте финалния трейлър, а веднага след това ТВ спота и видеото зад кулисите

Зад кадър „Готов за битка“

Вече има първи отзиви за „G.I. Joe: Змийски очи“ и те, не особено изненадващо, не са много положителни, но ние продължаваме да вярваме, че той ще предложи добро развлечение като за филм от G.I. Joe франчайза. Яки битки с мечове, престрелки и преследвания с коли е всичко, от което имаме нужда. Иначе е ясно, че сюжетът и актьорстването ще са… и ние на знаем как да го кажем – ridicules.

В добавка вижте и няколко допълнителни постера.

snake_eyes_gi_joe_origins_ver17_xlg snake_eyes_gi_joe_origins_ver16_xlg snake_eyes_gi_joe_origins_ver15_xlg

Режисьор на „G.I. Joe: Змийски очи“ („Snake Eyes: G.I. Joe Origins“) е Робърт Швентке („БСП – Бесни Страшни Пенсии, „The Captain), по сценарий на Еван Спилиотопулос („Херкулес“, „Красавицата и Звяра“) и дуото Ана Уотърхаус и Джо Шрапнел („Race”, „The Aftermath“). Продуценти са Лоренцо ди Бонавентура („Бъмбълби“), Брайън Голднър („G.I. Joe: Ответен удар“) и Ерик Хоусам („The Secrets We Keep“). Наред с Хенри Годинг, в ролите влизат Андрю Кожи, Самара Уивинг, Харука Абе, Такехиро Хира, Урсула Корберо, Ико Уайс, Питър Менса и др.

Премиерата е на 23 юли 2022.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Kenji Tanigaki е от екипа на Дони Йен (той е и martial arts/action choreographer на Enter the fat Dragon с Дони, който е доста добре откъм бойни сцени, но издиша в сюжета) и поне очаквам тупалките да са на ниво, другото е ясно, че няма да е за Оскар. но дано не го сполети съдбата на предните два филма от поредицата.

    1. То сега като знам какво е за Оскар….. ще се окаже, че тзи тъпотии са си шедьоври