След като последните няколко месеца Клайд Филипс и компания ни дразниха с кратки тийзъри, време е най-после да видим първия трейлър на предстоящия нов сезон за любимия сериен убиец Декстър. Новината идва от състоялия се вируално този уикенд Comic-Con. Освен споменатата нова реклама, феновете имаха възможност да научат заглавието на сезона, както и премиерната дата.

Подобно на други сериали, които се завръщат след години пауза, „Декстър” също ще получи допълнително заглавие, за да се отличи новият сезон от останалите. То е „New Blood” и прекрасно пасва на природата на главния герой и очакванията от неговите нови приключения.

Без да ви дразним повече, вижте и вие Декстър в своя пълен блясък:

Миналото трудно може да бъде погребано, а се вижда, че злокобният спътник на главния герой непрекъснато напомня за себе си посредством всички тези ножове. Макар и да са минали над осем години от последната ни среща с Декстър, със сигурност ще можем да очакваме нови жертви на импровизираната му маса.

Клайд Филипс и самият Майкъл К. Хол споделиха, че „Dexter: New Blood” няма да игнорира действията в предишните сезони и ще се опита да поправи този ужасен финал, който остави всички фенове с горчив вкус в устата. Поне знаем, че Декстър вече не е дървосекач, а работи в магазин. Както се вижда и от трейлъра, изглежда той е пълноправен член на малкото градче, макар и под фалшиво име.

Вече ни е известно, че някои от старите познайници от предишните сезони ще се завърнат и в „New Blood”. Споделихме ви, че Джон Литгоу ще влезе в ролята на един от най-добрите противници на Декстър от сезон четири. Актьорът каза, че това ще се случи под формата на спомени. Дженифър Карпентър също ще има поява като сестрата на серийния убиец Дебора, най-вероятно отново под сходен формат. Създателите обещават за още изненади, а феновете вече гадаят кои познати лица ще се появят.

Разбира се, не можем да пропуснем и Кланси Браун, който ще бъде основният злодей на новия сезон. Той влиза в ролята на Кърт Колдуел, любимец на града и неофициален кмет. Обичан от всички, но и ревностно пазещ хората около себе си и територията си.

Основна компания на Майкъл К. Хол ще правят Джейми Чънг („Lovecraft Country”), Джулия Джоунс („Westworld”), Алано Милър („Jane the Virgin”), Джони Секвоя, Джак Алкот и други.

Dexter: New Blood” се очаква да дебютира на 7 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *