В дните преди премиерата на „Черната вдовица“ е съвсем подходящо да се заговори за „Tower of Terror“ – нов филм на Disney, в който любимата ни Скарлет Йохансон ще участва в главна роля и едновременно с това ще продуцира, чрез своята компания These Pictures, заедно с Джонатан Лиа.

Според информацията на Collider, отговорен за сценария на филма ще бъде Джош Кули (сценарист на „Inside Out“, режисьор на „Toy Story 4“), но на такъв ранен етап от развитието на проекта липсват каквито и да е подробности за сюжета. За момента все още се търси подходящ режисьор, който да предложи визия, достойна за заглавието „Tower of Terror“.

В основата на „Tower of Terror“ е популярен Disney-атракцион, на чиито финал смелите „пътешественици“ попадат в асансьор, който е пуснат да пада свободно. През 1997 година се появява телевизионен филм по тази „идея“ с участието на Стив Гутенберг и Кирстен Дънст, а проект за пълнометражен филм е „в обращение“ от 2015 година, когато Джон Огъст е трябвало да напише история за петима души в луксозен хотел, които се качват в асансьор и изчезват, след като са ударени от светкавица…

И след като успяха да мултиплицират печалби през годините с „Карибски пирати“, Disney са убедени, че трябва да опитат да „извадят“ на голям екран и другите си атракциони – това се случва с „Jungle Cruise“, може би си спомняте и „Утреландия“, защо да не пробват и с „Tower of Terror“.

В момента Скарлет е сред най-търсените актриси – особено след триумфа на „Marriage Story“ и „Jojo Rabbit“, с очакване за сериозни приходи от „Черната вдовица“. Историята на Наташа Романоф ще се появи на кино на 9 юли и заедно с това ще бъде достъпна в платформата Disney+. А през ноември Йохансон ще получи наградата на Американската филмотека, която се връчва за 35-и път и е голяма чест за всеки актьор. Харесваме я, обичаме я и ѝ стискаме палци!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *