Две от най-големите имена в съвременната комедийна филмова сцена – Пол Ръд и Уил Феръл, си спечелиха огромно количество фенове с безобразно успешния „Anchorman”, а от тогава сеят успех след успех. Сега, за радост на почитателите им, отново ще ги видим заедно да използват завидните си комедийни таланти, но този път съвместният им проект ще бъде доста по-различен от предишните им колаборации.

Двамата са изпълнителни продуценти и ще изпълнят главните роли в нов мини-сериал за Apple TV+, наречен „The Shrink Next Door”. Историята е базирана на реална случка описана в подкаста на Джо Носера и разказва за привидно чаровен психотерапевт, който се опитва да помогне на социално неадекватния си пациент, но всъщност целта му е да започне да го манипулира и в крайна сметка изцяло да управлява живота му. Сериалът е описван като смесица от драма и черна комедия, която ще разгледа странните взаимоотношения между двамата мъже през 80те години.

Едно от най-интересните неща от проекта за нас е, че изключително чаровният и приличащ на лъч слънчева светлина Пол Ръд ще изиграе именно ролята на манипулативния терапевт. Ще бъде изключително интересно да видим как той обръща натуралната си харизма и я използва, за да докара до екрана някой, който е чаровен, но за собствена облага.

Вижте първия трейлър сега:

Досега не споменахме и другата причина, поради която бихме дали шанс на този проект – любимката ни Катрин Хан, която продължаваме да разглеждаме като недооценен комедиен гений, ще участва в поддържаща роля като сестрата на Уил Феръл. Въпреки че напоследък изглежда, че и широката публика се събужда и започва да оценява таланта й, никога няма да откажем още възможности да я гледаме. Прибавяме към това и интересната история, която всъщност не се разкрива в трейлъра (за което много поздравяваме хората от Apple TV+) – само от тези кадри бихме се подлъгали, че терапевта си е супер и наистина ще се опитва до помогне на пациента си, и този проект все повече заприличва на нещо, на което бихме дали шанс.

Ето го и официалният синопсис:

The Shrink Next Door” разказва за странната връзка между „терапевтът на звездите“ д-р Айзък Хършкопф – Айк и дългогодишният му пациент Мартин Марковитц. По време на техните взаимоотношения, чаровният Айк бавно се прокрадва в живота на Мартин, дори се нанася в дома му в Хемптънс и го убеждава да го направи президент на семейния му бизнес. Проследява се как привидно нормалната динамика между доктор и пациент се изражда в експлоитативна връзка, изпълнена с манипулации, жажда за власт и дисфункционалност от най-викока степен.

The Shrink Next Door” е режисиран от Майкъл Шоуолтър (“The Big Sick”), а пилотният епизод е написан от Джорджия Притчет (“Veep”, “Succession”). В главните роли са Пол Ръд, Уил Феръл, Катрин Хан и Кейси Уилсън.

Премиерата е на 12 ноември в платформата на Apple TV+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *