Оказва се, че не сме споменавали за телевизионната поредица на Peacock „Dr. Death“, пък и ни отне малко повече от обикновеното време, за да стигнем до готовия трейлър, в който Алек Болдуин и Крисчън Слейтър (къде се изгуби този човек?!) се опитват да възпрат смъртоносния (буквално) ентусиазъм към професията на един доста шантав и (очевидно) психически нестабилен неврохирург, в чиято роля влиза Джошуа Джаксън.

Ето как изглежда тази история, от която с основание може да ви побият тръпки…

Още по-страховит е фактът, че тази поредица се „вдъхновява“ от реално съществуваща личност – доктор Кристофър Дънч, практикувал в Далас. Неговите пациенти са влизали в кабинета му с един проблем и са излизали (ако въобще са успявали да го сторят!) оттам с доста на брой други грижи.

В основата на „Dr. Death“ е едноименният подкаст от мрежата „Wondery“, която се развива от 2016 година с подкрепата на 20th Century Fox, а в момента е собственост на Amazon Music. В актьорския екип, освен споменатите Джаксън, Болдуин и Слейтър, ще се включи и АнаСофия Роб, а сред режисьорите, ангажирани в поредицата, са Маги Кили („Dirty John: The Betty Broderick Story“), Дженифър Морисън („Euphoria“) и Со Йънг Ким („Grand Army“). Шоурънър е Патрик Макманъс, известен с работата си по „Marco Polo“, „Happy!“ и предстоящия сериал „The Girl from Plainville“.

Премиерата на „Dr. Death“ е в стрийминг-услугата Peacock през лятото на 2021.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *