След успеха на „Хелоуин“ на Дейвид Гордън Грийн, беше обявено, че хорър иконата Майкъл Майърс ще се завърне в цели две продължения, първото от които – „Хелоуин убива“ („Halloween Kills”) се очакваше през октомври 2020 г. Пандемията обаче се оказа непреодолимо препятствие дори и за неспирно зло като Майкъл, на когото му се наложи да пузира за една година плановете си за следващата си поголовна сеч. Сега обаче, с лекото отпускането на ситуацията, пътят към екрана е открит и „лъскането на ножовете“ може да започне с първия трейлър.

Хелоуин убива“ започва точно от мястото, където свърши предишния филм – Майкъл Майърс е хванат в капана на горящата къща на ранената Лори Строуд, която заедно с дъщеря си и внучката си се отправят към болницата, успокоени, че ужасът, който витае върху тях през целият им живот, най-накрая е приключил веднъж завинаги. Радостта им обаче е преждевременна, защото Майкъл успява да се освободи и кървавата баня започва отново. Този път обаче, в битката си с злото жените от семейство Строуд няма да са сами – към тях се присъединяват други оцелели от първото умопомрачение на Майкъл, както и група разгневени жители на Хадънфийлд…

Между другото, трейлърът не е най-спойлърския що се касае сюжета (даже леко подвежда), но ако държите да сте абсолютно девствени по отношение на убийства и други неща, по-добре го пропуснете. Макар че, за подобен филм не знаем какво толкова има да се пази човек – изненадите са нулеви.

halloween-kills-poster-20210625

Режисьор на „Хелоуин убива“ („Halloween Kills”) е Дейвид Гордън Грийн, който е и сценарист заедно с Дани МакБрайд и Скот Тиймс, по образи, създадени от Джон Карпентър и Дебра Хил. В ролите са Джейми Лий Къртис, Джуди Гриър, Анди Матичак, Антъни Майкъл Хол, Ник Касъл, Кайл Ричардс, Дилън Арнолд, Логан Лонгстрийт и др.

Премиерата е на 15 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Изгледах само няколко секунди с превъртане. Изглежда почти като предишната, което е добре 🙂

  2. Знаех си, че не трябва да го гледам. Дринооооов, подведе ме в подкаста, че не давал спойлери 😀 Постерът е МЕГА – лицето му е като лунен пейзаж, който с удоволствие бих си закачил на стената 😀 Иначе this trailer KILLED it! Нямам търпение!