Дойде моментът, в който с ръка на сърцето да си кажем „Ех, добре – изглежда вдъхновяващо!“ Не сме се съмнявали, че Лин-Мануел Миранда ще подготви и режисира според всички правила дълго очаквания мюзикълTick, Tick… Boom!“, но признаваме, че имахме… известни колебания в певческите сили на Андрю Гарфийлд. Може и да не сме успели да избродим цялата му филмография (както често правим с любимците си), но нямаме спомен до момента да сме го аплодирали в мюзикъл. Ето, че и това ще стане!

След като от този петък по кината в Щатите (и НВО Max) тръгва екранизацията на мюзикъла „In the Heights“ по сценарий на Миранда, съвсем логично е синхронно да бъде пуснат трейлър и на режисьорския дебют на неуморния автор. Вижте колко непринудено добре изглежда Гарфийлд в нетипична за амплоато му (до момента) обстановка.

В центъра на историята, разказана чрез мюзикъла със сериозни автобиографични елементи, дело на Джонатан Ларсън („Rent“), е композиторът Джон, който се опитва да се пребори с творческата си криза, докато часовникът на живота му отброява дните до… неговия 30-и рожден ден. Любимата му препоръчва да „успокои топката“, но творецът жадува да види новия си проект „Superbia“ поставен на сцена. По време на партито за рождения му ден, негов приятел от детството ще го изненада с тайна, която би могла да му осигури различна гледна точка. Или може би не…

Останалите роли в тази трогателна история са поверени на Александра Шип, Робин де Джизъс, Ванеса Хъджинс (какво стана с това момиче?), Джудит Лайт, Брадли Уитфорд и др. За удивителната визия е отговорна операторката Алис Брукс, с която Миранда и Джон М. Чу работят и по „In the Heights“. Сценарист на „Tick, Tick… Boom!“ е Стивън Левънсън („Dear Evan Hansen”), продуцентският екип е на Imagine Entertainment – Брайън Грейзър, Рон Хауърд и Джули О, сестрата на Джонатан Ларсън.

Очакваме да видим филма тази есен – в избрани киносалони, а също и по Netflix.

tick_tick_boom_xlg

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *