От няколко дни в мрежата изкачат материали и информация за „G.I. Joe: Змийски очи“ („Snake Eyes: G.I. Joe Origins“) и ето, че вече е време за първи тийзър трейлър, който (логично, предвид аудиторията) беше представен на провелата се тази нощ церемония по връчването на MTV Movie and TV Awards. И да, изненадващо е, но все още има такова нещо – и MTV, и награди, които раздават.

G.I. Joe: Змийски очи“ е предстоящата предистория на Змийски Очи – един от най-иконичните и обичани герои от популярния франчайз G.I. Joe, стартирал през 60-те години като линия от играчки, а впоследствие развил се и включващ комикси, видео игри, анимационни сериали и игрални филми, сред които са обидно лошите „G.I. Joe: Изгревът на Кобра” и „G.I. Joe: Ответен удар“, който всъщност ни е „guilty pleasure“, ама да не се отплесваме. Ето официалния синопсис:

В „G.I. Joe: Змийски очиХенри Голдинг (Crazy Rich Asians, Последната Коледа) влиза в ролята на Змийски очи – непримирим самотник, който е приет в древен японски клан, наречен Arashikage, след като спасява живота на техния наследник. След пристигането му в Япония, Arashikage обучават Змийски очи да бъде нинджа-войн,  като същевременно му дават нещо, за което той копнее: дом. Но когато тайни от миналото на Змийски очи излизат наяве, неговата чест и вярност ще бъдат поставени на изпитание – дори това да означава загубата на доверието на най-близките му.

Вижте първия тийзър, както и кратко видео „зад кулисите“ с факти, които „вероятно не знаете“ за Змийски очи.

Не е идеално лош тийзър, но ужасно много ни е омръзнало от демитологизиране на герои с абсолютно ненужното разкриване на обгърнатата им в мистерия предистория и няма как идеята да чуем Змийски очи да говори и да виждаме лицето му през цялото време (очакваме кадърът с иконичната маска да бъде в края на филма) да не ни дразни много. Въпреки това обаче имаме интерес към „G.I. Joe: Змийски очи“ и бихме се жертвали да го гледаме. Най-малкото, на този етап видяното ни допада в пъти повече от „Шан-Чи и легендата за десетте пръстена“, пък и няма как да е по-лош от предишните два филма, нали?

В добавка вижте няколко снимки и официалния тийзър постер.

henry-golding-snake-eyes-gi-joe-origins-image andrew-koji--snake-eyes-gi-joe-origins-storm-shadow henry-golding-snake-eyes-gi-joe-origins-image3 henry-golding-snake-eyes-gi-joe-origins-image-4 samara-weaving-snake-eyes-gi-joe-origins-scarlett snake-eyes-gi-joe-origins-image-1 snake-eyes-gi-joe-origins-ursula-corbero-baroness snake-eyes-gi-joe-origins-poster

Режисьор на „G.I. Joe: Змийски очи“ („Snake Eyes: G.I. Joe Origins“) е Робърт Швентке („БСП – Бесни Страшни Пенсии“, „The Captain“), по сценарий на Еван Спилиотопулос („Херкулес“, „Красавицата и Звяра“), а продуценти са Лоренцо ди Бонавентура, Брайън Голднър, Стивън Дейвис и Джош Фелдман. В ролите, освен Хенри Годинг, ще видим Андрю Кожи, Самара Уивинг, Харука Абе, Такехиро Хира, Урсула Корберо, Ико Уайс, Питър Менса и др.

Премиерата е на 23 юли 2022.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. На фона на Битката е достоен и за Оскур и за камео на г-ца Бакалова!

  2. Не очаквам нищо от този филм.Много бегло си спомням G.I. Joe знам че имаше 2 нинджи бяла и черна (явно филма е за черната ) 😀

  3. Как може такова нещо, това е светотатство! Анатема! Японски нинджи в Япония и само една черна нинжа! Всички трябва да са черни нинджи….
    Ама нали знаем от филмите, че всички черни нинджи са лошите….