Заформя се нов телевизионен проект, в който ще се включи Джона Хил. Отдавна не ни е попадала възможност да коментираме способностите му да се превръща в различни образи, а за новата идея на Уилям Монахан („Небесното царство“, носител на „Оскар“ за „От другата страна“) той ще бъде „изпратен“ няколко десетилетия назад във времето, за да влезе в кожата на Сидни Рой Коршак. Той е бил прочут адвокат, известен с връзките си с мафията в Чикаго и сериозна клечка в Холивуд. Ето малко подробности за сюжета, оповестени от Deadline:

Известно е, че в средата на ХХ век Коршак работи с много влиятелни шефове на холивудската индустрия за забавления. Един от тях е Луис Робърт Васерман – прочутия магнат, който променя сериозно системата на Холивуд, „освобождавайки“ актьорите от контрола на студията. Той създава първите агенции за таланти, каквито са познати и до ден днешен. Прочут е и с въвеждането на т.нар. „екипна система“ – съчетаване на режисьор, сценарист и звезди от една и съща агенция и пласирането на конкретните екипи пред студията като основа за финансиране на съответния проект. Васерман се превръща в могъщ продуцент, който в един момент дори е готов да закупи Walt Disney, а неговата своеобразна империя на властта се поддържа от адвокатските умения на Коршак, както и от връзките им с „върховете“ на организираната престъпност, знаменитости и политици – Ал Капоне, Франк Синатра, Хю Хефнър, Уорън Бийти, Роналд Рейгън и кой ли още не.

Не крием любопитството си, след като Джона Хил се очаква да влезе в ролята на Коршак, кой ще поеме образа на Васерман?! Споменатият проект на Уилям Монахан все още си няма име, както и канал, по който да го очакваме, но със сигурност скоро ще бъде продаден на сериозна цена, за да може да продължи развитието му. Ще следим с интерес подробностите по темата – обичаме мафиотски истории от ХХ век!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *