Райън Мърфи е един от най-продуктивните творци, които работят в телевизионното пространство в момента и макар понякога неговите произведения да не са по вкуса ни, винаги са интересни за проследяване, защото са разнообразни като жанрове и са насочени към различни аудитории. Най-новият му проект „Halston” хваща вниманието заради прелюбопитната истинска история на дизайнера Рой Холстън Фроуик, разказана под формата на лимитиран сериал, в който любимецът ни Юън Макгрегър изиграе титулярната роля.

След като преди няколко дни споделихме първите промоционални кадри от 5-епизодния сериал на Netflix, сега вече имаме и първи трейлър. Рекламата веднага потвърждава подозренията ни, че и „Halston” ще се включи в генералния стил на проектите на Мърфи, които се характеризират със страхотната си красота, пищност и ангажиращи герои. Моментално обаче става ясно, че тук голямата звезда ще бъде Юън Макгрегър, който с ролята на Холстън прави поредното си високопрофилно изпълнение.

Преди да изгледате трейлъра, предупреждаваме, че той е стриктно за зряла аудитория и, както се казва, не е безопасен за работна обстановка. Вижте Макгрегър колко усилено играе във всеки един кадър:

Определено не сме огромни фенове на толкова много преиграване, каквото се вижда в този трейлър. Нямаме нищо против внимателното изграждане на роля с жестове, речева структура или движение, но поне от рекламните кадри ни изглежда, че тук всички възможни техники са натрупани една върху друга и образуват повече карикатура, отколкото истински герой. Въпреки това ще дадем шанс на „Halston”, тъй като дори и да не сме фенове на избора, който е взел за този герой, Макгрегър е повече от надарен актьор, а историята, която ще разкаже изглежда страшно любопитна.

Модния свят през 70-те и 80-те в Ню Йорк изглежда е страхотно пресъздаден, костюмите са повече от прекрасни и (напълно разбираемо) си личи, че ще бъдат фокуса на сериала. Комбинацията от това и многопластовата история за възхода и падението на един изключително успешен човек, който се издига до върха на професията си и се срива, едновременно заради собствените си демони и заради външни влияния, няма как да не ни заинтересува.

Halston” е продуциран от Райън Мърфи, написан и режисиран от Даниел Минахан. Юън Макгрегър ще бъде подкрепен в поддържащи роли от Рори Кълкин като Джоел Шумахер, Ребека Даян като Елза Перети, Криста Родригез като Лайза Минели, Бил Пулман като Дейвид Махоуни, както и страхотната Вера Фармига, Джан Франко Родригез, Дейвид Питу, Съливан Джоунс и Кели Бишъп в засега необявени роли.

Сериалът ще се появи в Netflix на 14 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *