Малко невнимание и/или отклонение от „правия път“ в наше време са последвани от сериозен период, в който светът вече те гледа и се отнася с теб по различен начин. Колкото и да харесваме Арми Хамър, разнообразни обвинения извън професионалната среда се стовариха върху него и той рязко отпадна от всичките филмови и телевизионни проекти, с които беше ангажиран. Време беше за ъпдейт по темата кой ще се яви „по заместване“ вместо него – специално за поредицата „The Offer“ на Paramount+, това ще е Майлс Телър.

34-годишният актьор ще поеме образа на продуцента на „Кръстникът“ – Ал Руди, като разказът ще се води от негова гледна точка, представяйки историята на създаването на великата класика, отношенията на Копола и звездите Марлон Брандо и Ал Пачино, и въобще – всичко, за което може да си помислите, когато става въпрос за „тайни зад кадър“ в света на киното. Самият Руди получава „Оскар“ за най-добър филм с „Кръстникът“ и макар че не се включва в работата по продължението му, три десетилетия по-късно отново като продуцент печели отново „Оскар“ за най-добър филм – за „Момиче за милиони“.

Изборът за основен режисьор на „The Offer“ падна върху Декстър Флечър („Еди Орела”, „Рокетмен“); сценарист ще бъде Майкъл Толкин, който има номинации за „Оскар“ за „Играчът“ на Робърт Олтман и за „Еми“ за „Escape from Dannemora“ на Showtime. За шоурънър и съсценарист е определен Ники Тоскано („Hunters“), а продуценти са Лесли Грийф („Hatfields & McCoys“) и Далия Ибелауптайте. В екипа на изпълнителните продуценти се включват сценаристите, режисьорът, Майлс Телър, както и самият Ал Руди.

Очаква се работата по 10-те епизода на сценария да започне в следващите месеци, а на нас ни е много интересно кои ще са партньори на Телър в актьорския екип на „The Offer“. Стискаме палци проектът да се развие по възможно най-добрия начин, като не забравяме, че за представянето му пред публика ще се окажат много важни още (поне) два фактора – съществуването на още един много подобен проект „Francis and The Godfather“ на Бари Левинсън, с Джейк Джиленхол, Оскар Айзък, Елизабет Мос и Ел Фанинг, както и липсата на популярност на стрийминг-услугата на Paramount. Ще стискаме палци и на един от най-новите филми, продуцирани от студиото – „Top Gun: Maverick“ със самия Телър и вечния Том Круз…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *