Продължаваме внимателно да следим всяка новина около бъдещите проекти на Лука Гуаданино, тъй като всеки един е по-любопитен и с по-страхотен каст от предишния. И тук отново тенденцията се запазва и ще отбележим новите попълнения в актьорския екип на „Bones & All”, вероятно следващият филм на италианския режисьор, който ще излезе, предвид, че снимките се очаква да започнат съвсем скоро.

Припомняме, че „Bones & All“ ще разкаже странната хорър-любовна история на младо момиче, която тръгва на пътешествие из цяла Америка, за да намери баща си, с когото до този момент не се познава. Главната героиня Марън се надява, че ще получи от баща си отговор на въпроса си защо изпитва непреодолимо желание да убие и изяде всеки един човек, който я обича. В ролята на Марън ще влезе младата актриса Тейлър Ръсел, а пътят й ще бъде пресечен от друг млад канибал, в чиято роля ще видим повсеместният любимец и прекрасен колаборатор на Гуаданино – Тимъти Шаламе.

Сега разбираме пък, че във все още необявена роля ще се включи ненадминатия ветеран Марк Райлънс. Сър Марк Райлънс, разбира се, е легенда и на екрана, и на сцената и иконичните му роли са неизброими, така че не смятаме за нужно дори да започваме да ги изброяваме. Чисто заради възрастовата разлика предполагаме, че е сравнително малко вероятно той да изиграе търсения баща на младата канибалка, но сме и напълно готови да го видим като мистериозен ментор, който ще разкрива отговорите на мистерията. Без значение каква е точно ролята, която ще заеме в проекта, сме дълбоко сигурни, че изключителното му присъствие само ще издигне „Bones & All“ на още по-високо ниво.

Кастът също така е допълнен от други стари колаборатори на Гуаданино като любимия ни Майкъл Стулбарг („Призови ме с твоето име“), Клои Севини и Франческа Скорсезе („We Are Who We Are”), а също и нови за него лица като Андре Холанд, когото много харесахме в „High Flying Bird”, Джесика Харпър известна от оригиналния „Суспирия“ и режиьорът на „ХелоуинДейвид Гордън-Грийн.

Bones & All” ще бъде режисиран от Лука Гуаданино по сценарий на Дейв Кайганич, с когото вече са работили заедно по „Голямото плискане” и „Суспирия”. Кайганич освен това е създател на отличния сериал „Ужас“, което е още по-голям плюс за продукцията, освен установената му съвместна работа с Туаданино. Сценарият е адаптиран от едноименния роман на Камил ДеАнджелис.

Продукцията вече тече с пълна сила и ще следим внимателно за първи промоционални кадри.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *