arachnado-2-flaming-spiders

Дъстин Фъргюсън се превръща в редовен „участник” в рубриката ни „WTF трейлър на седмицата”. Човекът е неуморен и смело гради своята малка, но сигурна споделена вселена. Днес ще ви представим поредния “шедьовър”, който вече познаваме под една или друга форма от „Ebola Rex vs. Murder Hornets”.

Вижте рекламата за предстоящия „Arachnado 2: Flaming Spiders”:

„Everything is shit! Everything is going to shit!”

Новият филм е директно продължение на „Arachnado”. Сержант Престън (Бринке Стивънс) се завръща след проваления правителствен експеримент Проект А-82. Тя за пореден път ще се опита да победи лейтенант Галахър (Мел Новак), който сега си е харесал още по-опасен проект – горящо торнадо, изпълнено с големи паяци. Към това добавете и току-що излюпени ебола динозаври и остатъци от 5G зомбита и получавате пълен хаос.

Arachnado 2: Flaming Spiders” е в типичния за Дъстин Фъргюсън CGI стил, ужасна актьорска игра и грозни пейзажи. Всичко, което неговите фенове обичат и търсят във филмите му.

Вижте и промоционалния плакат:

arac

Arachnado 2: Flaming Spiders” е режисиран и написан от Дъстин Фъргюсън. В ролите ще видим редовните заподозрени Бринке Стивънс, Мел Новак, Доуна Лий Хейсинг, Джон Уокър и други.

Филмът все още си няма премиерна дата, но се очаква по-късно през годината.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *