Новото ни предложение в рубриката „WTF трейлър на седмицата” този път е малко по-старо, но поради някаква причина е убягнало от полезрението ни. За наше щастие филмът ще дебютира през май месец на американския пазар и това ни дава възможност да ви го представим сега.

Става дума за португалския фестивален сплатър хит „Mutant Blast” на режисьора Фернандо Али, който е продуциран от култовата компания Troma Entertainment („The Toxic Avenger”) и Лойд Кауфман. Вижте за какво става дума:

Ще си позволим да ви покажем още една реклама, която е доста по-кратка, но синтезира в себе си цялата лудост на „Mutant Blast”. Има и няколко кадъра, които няма да видите в първата, а са дори още повече WTF.

След неуспешен научен експеримент светът е погълнат от зомби нашествие. Съдбата на човечеството сега е в ръцете на трима души, които изглежда са единственото ни спасение. Те ще трябва да се изправят срещу зомбита, мутирали чудовища и военна организация, която просто иска да прикрие следите си. Ядрената бомба, която може да превърне света в пустош, е просто бонус към и без това постоянно усложняващата се ситуация.

Представяме ви и плаката:

EJrf-L_XYAMblir.jpg:large

Mutant Blast” е дебютният филм на Фернандо Али, който е и сценарист. В ролите ще видим Педро Диас, Мариа Лейте и други.

Американската премиера в насрочена за 22 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Е това вече си е истински WTF….

    П.С. Толкова е абсурдно, че бих го гледал…