Castlevania” се завръща по-късно през тази година със своята лебедова песен – последният четвърти сезон. Кръвта ще се лее в изобилие, а злото, както винаги, не спи и крои пъклени планове.

Анимационната адаптация по популярната серия игри на Konami започна плахо през 2017 година с едва четири епизода, но бързо увеличи както бройката на сериите, така и на героите си. За съжаление, всяко хубаво нещо си има край и това се очертава да е съдбата и на „Castlevania”. Последният четвърти сезон ще има за цел да приключи историята на Тревър Белмонт и Сайфа.

Вижте и прекрасния кървав трейлър:

You know me!

Дракула е победен, но силите на злото са неуморни и търсят начини да го върнат обратно. Героите ще трябва да направят всичко възможно това да не се случи и да избият останалите вампири и демони по възможност.

Харесваме „Castlevania” и се надяваме да получим напрегнат и достоен завършек на историите на Тревър Белмонт и Алукард. Лошата новина е, че това ще са последните десет епизода с тези герои. Добрата е, че Netflix планират нов сериал в познатата вселена, но с други герои. За щастие светът на „Castlevania” е достатъчно огромен и се простира няколко столетия във времето. На стрийминг гиганта въобще няма да му е трудно да подготви чисто нова история. Може би дори нещо по-модерно в духа на „Castlevania: Lords of Shadows 2”.

Припомняме ви, че „Castlevania” се развива през едно много мрачно и изпълнено с опасности средновековие. Главен герой е последният жив потомък на опозорения клан Белмонт Тревър (Ричард Армитидж), който се опитва да спаси Източна Европа от терора на граф Дракула (Греъм Мактавиш). Той не е сам в отчаяната си битка и заедно със своите съюзници трябва да предотврати избиването на човешката раса от вампирския военен съвет и тяхната армия.

Последният четвърти сезон на текущата версия на сериала трябва да се появи много скоро, на 13 май, а ние определено нямаме търпение.

castlevania-art-20210430

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *