Любимият ни сериен убиец се завръща. Още с обявяването на специалния нов девети сезон през миналата година, ние тръпнем в очакване и следим с интерес развитието около „Декстър” („Dexter“). През миналата седмица се появи кратко промо, което ние пропуснахме, но можете да видите в туитър поста по-долу. Сега обаче сме наистина развълнувани, защото се появи и първия тийзър на новия сезон.

За съжаление, той не ни показва кой знае какво, но имаме удоволствието да видим самия Майкъл К. Хол като титулярния персонаж и подмолната усмивка, която ни подсказва, че Декстър се завръща към познатите си номера.

Вижте въпросния тийзър и вие:

Нямаме какво да добавим. Тази усмивка казва всичко. Надяваме се, че избраният шоурънър Клайд Филипс, който е отговорен за сезони 2, 3 и 4, ще успее да измие горчивия вкус в устата на феновете след разочароващия финал на сезон 8. Освен Декстър на този етап нe знаем дали някой от останалите познати персонажи ще се завърне. Действието се развива десет години след трагичните събития около урагана Лаура и очевидно ще ни пренесе много далеч от топлите плажове на Маями.

Информация е изключително оскъдна, но поне знаем, че Кланси Браун ще влезе в ролята на злодея Кърт Колдуел. Героят му е роден и израснал в градчето Айрън Лейк. Много от жителите му го считат за неофициален кмет. Той е типичен пример за американската мечта – от шофьор на огромни камиони като баща си до собственик на няколко такива и мястото, на което всички спират да си починат. Той излъчва могъщество, доброта и щедрост. Винаги е готов да помогне на хората. Човек може да се счита благословен ако Кърт Колдуел го подкрепя. Горко обаче на тези, които пресекат пътя му или наранят хората, на които той държи. На всички е ясно, че Декстър ще попадне на грешното място в грешното време и нещата ще загрубеят.

Освен Кланси Браун, в новите десет епизода на „Декстър” ще видим още Джейми Чънг („Lovecraft Country”), Джулия Джоунс („Westworld”), Алано Милър („Jane The Virgin”), Джони Секвоя, Джак Алкот и други.

За момента няма точна премиерна дата, но се очаква новите серии да дебютират по Showtime през есента на тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments