LOKI

Ще направим една „смела“ прогноза и ще кажем, че очакваме „Loki” да бъде най-успешният сериал на Marvel – както в сравнение с „WandaVision” и „The Falcon and the Winter Soldier”, така и с всички, които се готвят тепърва. И като казваме успешен, нямаме предвид само като гледаемост – Локи е един от най-добрите злодеи и като цяло най-важните и любими герои в цялата киновселена на Marvel и интересът към соловите му приключения няма как да не бъде голям, – но и като качество, за което съдим по рекламите до момента, в това число и новия трейлър, който може да видите по-долу.

Всички знаем, че Локи (Том Хидълстън) намери „окончателната“ си смърт в „Отмъстителите: Война без край“, но благодарение на „вещите“ действия на най-големите герои на Земята, които в „Отмъстителите: Краят” пътуваха назад във времето, той успя да се сдобие с тесеракта и се „спаси“ в алтернативна времева линия, където обаче попада под контрола на огромната бюрократична структура TVA (Time Variant Authority), която отговаря за голяма част от паралелните светове. Под зоркия надзор на агент Мьобиус М. Мьобиус (Оуен Уилсън) Локи се отправя на пътешествие, в което трябва да възстанови раздробената времева линия, но междувременно създава един куп допълнителни грижи във важни моменти от човешката история…

Вижте новия трейлър.

Също както и предишната реклама и тази ни радва адски много – получаваме силен „Бразилия“ вайб, заради стила на (почти) тоталитарния бюрократизъм, продължаваме да не знаем каква ще е основната интрига и опасност и още веднъж искаме да отбележим, колко много му отива тази роля на Том Хидълстън (да ни прощават фенките му, но като нищо ще си остане само с нея). Оуен Уилсън също е як. Чакаме с нетърпение самия сериал, който идва през юни.

Вижте и един постер.
LOKI

null

Създател на „Loki” е Майкъл Уалдрон – един от продуцентите на „Rick and Morty“ и съсценарист на „Doctor Strange In The Multiverse of Madness”. Режисьор на всичките шест епизода ще бъде Кейт Харън („Sex Education“, „Daybreak“), а в ролите освен Том Хидълстън и Оуен Уилсън, ще видим София ди Мартино, Гугу Мбата-Роу, Саша Лейн, Ричард Е. Грант, Уунми Мосаку и др.

Премиерната е на 11 юли по Disney+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Ами ДА!
    Ама има още десетки други роли – просто са извън „пуканковата“ реалност на съвремието ни!
    ВЕЛИКолепен е! Хидълстън, за сериала – ще видим, има надежда 😀 😀 😀

  2. Подготвят ни за „завръщането“ му, и той ще е герой на нашето време, абсолютния ИДОЛ!