Изминаха вече две години от когато в Netflix дебютира страхотната и дългоочаквана анимационна антологияLove, Death and Robots”, продуцирана от Тим Милър и Дейвид Финчър. Малко след излизането ѝ се знаеше, че Netflix са одобрили втори сезон, който сега разбираме, че ще излезе след по-малко от месец, което е доста по-бързо от очакваното, а вече има и първия трейлър.

Бяхме във възторг от предишния сезон „Love, Death and Robots”, тъй като той ни предложи нещо свежо и различно – всеки епизод със собствен стил на анимация, собствен жанр и история, простиращи се от силно сексуализирани извратени приключения до нежни размишления за смисъла на човешкия живот през погледа на роботчета. Като големи фенове на фантастиката оценихме високо постижението именно заради голямото му разнообразие, дори и да не останахме еднакво впечатлени от всеки епизод, което e още по-видно сега, когато обръщаме поглед назад 2 години по-късно.

Въпреки това със сигурност ще искаме да гледаме втория „том“ от антологията, който по всичко личи, че ще бъде също толкова безобразно красив  и разнообразен, колкото и първия. Вижте трейлър и първите кадри от няколко от новите епизоди на „Love, Death and Robots”:

love-death-and-robots-returns-in-season-2-trailer-already-re_j1f1.1200 love-death-and-robots-volume-2-quad-1-2

Веднага забелязваме, че за разлика от трейлърите за първия сезон, които видно залагаха на ненормалщината и извратеността на предстоящия сериал, тук фокусът е в посока на философската драма, която присъстваше в някои от епизодите от първия сезон. И после бам, огромно лайно (буквално). С една дума отново ще видим голямо разнообразие, както от стилове на анимацията, така и от жанрове на историите. Нямаме търпение. А финалното разкритие, че догодина можем да очакваме дори още повече нови епизоди е само черешката на тортата.

love-death-robots-season-two-810x1200

Love, Death and Robots” Vol. 2 е продуциран от Дейвид Финчър, Тим Милър, Джошуа Донен и Дженифър Милър, а Дженифър Ю Нелсън влиза в ролята на supervising режисьор.

Всички епизоди от втория сезон ще дебютират в Netflix на 14 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *