Оказва се, че е имало основателна причина отдавна да не сме чували нещо за Тод Фийлд – след „In The Bedroom“ и прекрасния „Малки деца“ той не е работил като режисьор по кино проекти, а сега във филмографията му са се появили няколко акцента – един пълнометражен филм и пилот за сериал, и двата – с Даниел Крейг, както и проекта „Tar“ с участието на любимата ни Кейт Бланшет, чието действие ще се развива в Берлин.

Тод Фийлд е започвал работа по доста проекти през годините, включително по „Beautiful Ruins“, за който е коментиран интерес от страна на Сърша Ронан и Имоджен Путс, както и различни версии на екранизации по романа на Бостън Терън „A Creed Of Violence“, в който звезди щяха да бъдат Крисчън Бейл и Леонардо ДиКаприо. Напомняме, че режисьорският дебют на Фийлд „In The Bedroom“ е сериозен хит сред членовете на Американската киноакадемия, като печели 5 номинации за 74-ите награди след премиерата му през 2001 година, включително за най-добър филм, за най-добра актриса и актьор (Сиси Спейсък и Том Уилкинсън), както и за поддържаща актриса (Мариса Томей). „Малки деца“ („Little Children“) също заслужава три Оскарови номинации, сред които за най-добра актриса на Кейт Уинслет.

Ще очакваме още ъпдейти по развитието на „Tar“, първи режисьорски проект за Тод Фийлд, след 15 години пауза. Самият той е продуцент на филма чрез компанията си Standard Film, а от страна на Emjag Productions се включват Александра Милчън и Скот Ламбърт. Deadline отбелязват, че се очаква снимките да започнат през септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *