След като последно разбрахме, че трети сезон на един от най-добрите сериали правени някога най-вероятно няма да се осъществи, екипът ни бе тръгнал да пали свещи и да посяга към бутилката за утеха. Тъкмо бяхме приели съдбата на „Mindhunter”, когато от нищото научаваме, че режисьорът Дейвид Финчър и стрийминг гигантът Netflix провеждат разговори за създаването на потенциален нов сезон на успешния сериал за серийни убийци.

Информацията идва до нас благодарение на източници от Small Screen, които споделят, че преговорите са в много ранен етап, но по всичко личи, че Финчър е по-обнадежден за бъдещ сезон. Това ни звучи доста правдоподобно, имайки предвид, че една от основните причини да не видим трети сезон бе, че Финчър беше прекалено зает с направата на „Манк“ и продуцирането на втория сезон на „Love, Death + Robots”. За щастие „Манк“ е вече получи своята премиера по Netflix и в момента се бори за най-добър филм на наградите „Оскар“. Отделно преди дни дебютира и първият трейлър за втори сезон на  „Love, Death + Robots”, което значи, че графикът на Финчър значително се е поосвободил.

Обикновено приемаме подобни новини с огромен скептицизъм, но имайки предвид горепосочените факти и неумиращата ни фенска надежда, по-скоро сме склонни да вярваме, че „Mindhunter” не е напълно погребан и има светлина в края на тунела за продължението му. Ще продължаваме да следим с интерес каквито и да било новини около потенциалното му развитие и ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Don’t do that. Don’t give me hope. Отивам да паля свещи това да се случи!

    1. Като ти прочетох коментара и веднага се сетих за меме-то на Хоукай от Endgame 😀 😀

  2. Трябва спешно да се организира световно по стискане на палци 🙂