Мислехме, че сме видели всичко, но това се оказва грешка. Поне в това се опитва да ни убеди концептуалния тийзър за предстоящия зомби филм „Z Dead End” на режисьора и сценарист Робърт Ресто. Светът е изправен пред нова опасност в лицето на падащи от небето зомбита. Какво, защо и как предстои да разберем.

Z Dead End” все още е в много ранен етап на разработка и в момента набира средства в платформата на Indiegogo. Най-вероятно ще може да бъде гледан към края на годината или началото на следващата. Кампанията вече е прехвърлила исканата сума и снимките се очаква да започнат много скоро.

Вижте и промоционалния тийзър:

Имаме въпроси. Имаме прекалено много въпроси, но на този етап ще си спестим коментарите.

Z Dead End” ще разказва за малко градче в Колорадо, което ще трябва да се бори за живота си насред дъжд от зомбита. Никой не знае откъде идват и защо са тук. Заместник-шериф Бетси Милфърд (Фелиса Роуз от култовата слашър класика „Sleepaway Camp”) и група местни жители са принудени да обединят сили и да намерят начин да оцелеят.

Филмът звучи и изглежда много в стила на някои от последните попълнения в рубриката ни „WTF трейлър на седмицата” и най-вероятно ще го удостоим с нова статия щом се появи и официален трейлър.

Компания на Фелиса Роуз ще правят Робърт Ласардо, Джордж Лазенби, Робърт Мюкс, Бринке Стивънс, Дейв Шеридан, Тина Краус и други.

Вижте и официалния плакат:

z-dead-end-poster-20210307

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *