Имаше момент, в който доста чинно обръщахме внимание на рекламните материали на „Годзила срещу Конг“ („Godzilla vs. Kong”), но някъде в началото на месеца количеството им (и честотата им на излизане) стана толкова голямо, че беше нелепо да се опитваме да отразяваме всичко (дори и с ъпдейти на няколко дни) и в резултат си взехме малко почивка. До днес, когато е премиерата на филма в няколко държави, и по този повод решихме да отбележим едно-две нови и пропуснати неща (без претенция за изчерпателност).

Това, което предлагаме на вниманието ви, са два трейлъра, разкриващи „голямата тайна“ за участието на Мехагодзила, няколко атрактивни телевизионни спота, три клипа и поглед зад кулисите, в който режисьорът Адам Уингард споделя, че можем да гледаме на филма като на две отделни истории, които в крайна сметка се пресичат – тези на отбор Конг и отбор Годзила.

Поемете дъх и се хвърляйте в битката.

Трейлъри

ТВ спотове

Клипове

Фийчърет

Коментари нямаме. Чакаме филма, който на този етап трябва да се появи в родните кина на 2 април. Няколко дни по-рано ще се намира в нета, но ако има филм, който ще загуби от гледане вкъщи, то това е „Годзила срещу Конг“ и си заслужава човек да почака.

Припомняме официалния синопсис, а веднага след него може да си пуснете музикалната тема на Годзилa, дело на  Junkie XL, след което да разгледате една сериозна порция концептуални рисунки и постери.

Конг и неговите защитници поемат на опасно пътешествие да намерят истинския му дом, а заедно с тях е Джиа – малко момиче, сирак, която е създала уникална и силна връзка с него. Неочаквано те се оказват на пътя на разгневения Годзила, който сее разрушение по цялото земно кълбо. Епичният сблъсък между двата титана – предизвикан от невидими сили – е само началото на мистерия, която лежи дълбоко в ядрото на Земята. Разбира се, съдбата на света виси на косъм…

totalrihal_20210312_171742_1 totalrihal_20210312_171742_0 totalrihal_20210313_110010_0 totalrihal_20210312_171752_0 godzilla_vs_kong_ver18_xlg godzilla_vs_kong_ver17_xlg godzilla_vs_kong_ver14_xlg godzilla_vs_kong_ver13_xlg godzilla_vs_kong_ver12_xlg godzilla_vs_kong_ver11_xlg godzilla_vs_kong_ver10_xlg godzilla_vs_kong_ver9_xlg godzilla_vs_kong_ver8_xlg godzilla_vs_kong_ver7_xlg godzilla_vs_kong_ver6_xlg

Режисьор на „Годзила срещу Конг“ („Godzilla vs. Kong”) е Адам Уингард („You’re Next”, „The Guest”, „Blair Witch”, „Death Note”), а сценарият е на Ерик Пиърсън („Черната вдовица“) и Макс Боренстийн („Годзила“, „Ужас“), по идея на Тери Росио, Майкъл Дохърти, Зак Шийлдс. В ролите са Александър Скарсгард, Мили Боби Браун, Ребека Хол, Брайън Тайри Хенри, Шун Огури, Ейза Гонзалес, Джесика Хенуик, Джулиан Денисън, Кайл Чандлър, Деймиън Бишир и др.

Българската премиера на филмa е на 2 април.

Премиерата е на 26 март в кината и на 31 март в HBO Max.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *