Живот, изкуство, имитация – кое след кое следва вече и ние забравяме, всичко е една голяма ирония и поредица от съвпадения. Понеже не обичаме клишета, а още по-малко да обсъждаме слухове и клюки, няма въобще да задълбаваме в темата за Арми Хамър и какво може би е направил или не е, а ще говорим за изкуство. Но все пак няма как да отречем, че иронията is strong with this one.

След като завладяха кино света с прекрасния „Призови ме с твоето име“, Лука Гуаданино и Тимъти Шаламе отново ще работят заедно по проект, който, по всичко личи, ще бъде крайно различен от предишната им колаборация. Той ще се нарича „Bones & All” и ще разкаже историята на младо момиче, което пътува из Америка в търсене на бащата, когото никога не е срещала, в опита си да разбере защо изпитва непреодолимото желание да убие и изяде хората, които я обичат. Филмът ще бъде „хорър с любовна история“, като канибализмът определено предполага силно накланяне на везните към хорър елемента, защото не е просто някакво си убийство, сериозна работа е. В главната ще влезе младата актриса Тейлър Ръсел, която познаваме от „Waves”.

Въобще не ни е трудно да признаем, че Лука Гуаданино ни е един от любимите режисьори в последните години и сме ужасно любопитни за всеки негов проект, дори и да не харесваме еднакво крайния резултат. И знаем, че магията на „Призови ме с твоето име“ може да е била уникална случка, момент на „хващане на светкавица в бутилка“, но има прекалено много индикации и за обратното. Гуаданино продължава да ни впечатлява и провокира, а Тимъти Шаламе е една от най-обещаващите млади звезди на Холивуд и тепърва ще развива кариерата си, но още отсега знаем, че е повече от способен актьор. Една нова колаборация между двамата без съмнение ще привлече ужасно много интерес и високи очаквания, с което сме сигурни, че и двамата са наясно, така че си представяме, че добре са обмислили, преди да изберат именно този проект за следващата си съвместна работа.

Bones & All” ще бъде режисиран от Лука Гуаданино по сценарий на Дейв Кайганич, написал сценариите на предишните филми на Гуаданино „Голямото плискане” и „Суспирия”. Сценарият е адаптиран от едноименния роман на Камил ДеАнджелис. Филмът се очаква да влезе в продукция тази пролет.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *