Преди време, в рубриката ни  „WTF трейлър на седмицата“,  ви представихме кратък тийзър на предстоящия трилър „Willy’s Wonderland” с Никълъс Кейдж. Време е да се насладим на пълния трейлър и цялата лудост, която той обещава.

Филмът ще ни запознае с героя на Кейдж, който няма официално име, а е просто Чистачът. Колата му се поврежда по средата на нищото и той не разполага с необходимите финанси да си плати поправката. Затова приема да прекара нощта в изоставен увеселителен парк и да го почисти до блясък. Мястото е пълно с роботизирани кукли, които някога са служили за забавление на хиляди деца.

Паркът обаче крие мрачна тайна, която Чистачът много бързо ще открие. Съмнителната задача, която му е поставена, е просто параван за капана, в който е попаднал. Животните оживяват и са жадни за кръв, неговата кръв. Той ще трябва да се изправи срещу хорда от безмилостни създания и да оцелее до сутринта.

Вижте и самата реклама:

Никълъс Кейдж определено е в стихията си и кадрите обещават за безмозъчно и кърваво забавление. Чистачът е мълчалив, целеустремен и не пипа нежно. Виждаме и няколко тинейджъра, които явно са там, за да обяснят на зрителите случващото се на екрана и, надяваме се, да служат за увеличаване на труповете.

Willy’s Wonderland”, който преди се именуваше „Wolly’s Wonderland”, ще се появи след по-малко от месец, а рекламната му кампания тече с пълна сила. По-долу може да се насладите на поредица анимирани плакати на всяко едно от създанията във филма, а след това вижте и официалния плакат.

willyswonderland_theatrical-poster

Willy’s Wonderland” е режисиран от Кевин Люис („The Drop”) по сценарий на Г. О. Парсънс. В ролите, освен Никълъс Кейдж, ще видим още Емили Тоста, Бет Грант, Рик Рейтз, Крис Уорнър и други.

Премиерата е насрочена за 12 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Единствено платата е готин. И едни цици по средата на трейлъра………