Тъжната реалност на нашето време включва известната всеобща пристрастеност към комиксово-блокбастърни истории. Най-често ни я припомнят с референции, подобни на „прочутият като доктор СтрейнджБенедикт Къмбърбач и в такива случаи ни става тъжно за хората, които наистина асоциират един от най-талантливите съвременни британски актьори (само) с героя от вселената на Marvel. Самият той прави възможното да се ангажира с интересни проекти, които поставят изпитания пред хамелеонските му способности.

Такъв подобен проект е „The Courier“, който дебютира миналата година по това време в Сънданс с името „Ironbark“ (под което го познавахме и ние). Филмът е дело на режисьора Доминик Кук („The Hollow Crown“) и сценаристa Том О’Конър („The Hitman’s Bodyguard“), а синопсисът му в imdb е повече от лаконичен:

 „Шпионинът от времето на Студената война Гревил Уин и неговият съветски източник на информация се опитват да предотвратят Кубинската ракетна криза“.

Драматичните истории по действителни събития дават възможност на сценаристи и режисьори да пресъздават атмосфера – затова сме се заредили с търпение и очакваме този интригуващ разказ, поверен на майсторството на талантливи актьори. Вижте първите официални снимки от „The Courier“ сега:

the-courier-cast the-courier-benedict-cumberbatch-merab-ninidze the-courier-benedict-cumberbatch-merab-ninidze-02 the-courier-benedict-cumberbatch-03 the-courier-benedict-cumberbatch the-courier-benedict-cumberbatch-02

Ролята на руския шпионин Олег Пенковски (с кодово име Ironbark) е поверена на Мераб Нинидзе, а заедно с него и Къмбърбач в главната роля, във филма участват Рейчъл Броснаан („Marvelous Mrs. Maisel“), Джеси Бъкли („I’m Thinking of Ending Things“), Ангъс Райт („The Witches“), Кирил Пирогов и др.

Очаква се „The Courier“ да бъде пуснат на екран на 18 февруари в Германия, а месец по-късно – от 19 март ще може да бъде видян и по кината в САЩ.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *