Edgar-Wright-Last-Night-in-Soho-Header

През последните няколко дни и големите студиа, и по-малките дистрибутори (за пореден път) разместиха календарите си и доста премиери се отложиха във времето с месеци, а някои с година. Сред преместените филми беше и „Last Night in Soho” („Последна нощ в Сохо“) на Едгар Райт. Обръщаме специално внимание на него сред десетки други заглавия, първо, защото е един от най-очакваните от нас филми и ужасно ни хвана яд, и второ, защото ден преди обявяването на новата му дата, дебютира и снимка, която ни се прииска да отразим.

Припомняме, че „Last Night in Soho” е психологически хорър-трилър, който разказва за Елоиз (Томасин Макензи) – младо момиче, което в наши дни се мести от провинцията в Лондон, за да преследва страстта си по моден дизайн. Нещата обаче съвсем не потръгват гладко и по мистериозен начин Елоиз се озовава в 60-те години на миналия век в Сохо, където се запознава със своя идол – бляскавата, мечтаеща да бъде певица Санди (Аня Тейлър-Джой). Скоро двете откриват че под привидния блясък на артистичния квартал на Лондон лежи нещо зловещо – изглежда, че времето се разпада с мрачни последици, които заплашват да ги погълнат цели.

На новата снимка, която ни се вижда като тематично продължение на първия кадър от филма, виждаме героинята на Томасин Макензи Елоиз, която (струва ни се) вече се е прехвърлила през 60-те и изглежда изненадано ужасена.

EsHaPKFXMAAmISw

Ужасно сме любопитни да разберем какво точно се случва. Трябваше тези дни да видим първия трейлър, който да ни разкрие повече, но уви с отлагането на премиерата на филма, ще се забави и той. Споменавали сме, че обожаваме Едгар Райт – намираме го за един от най-добрите, интересни, нестандартни и оригинални творци, работещи в момента и нямаме търпение да видим какво ще ни предложи с „Last Night in Soho”, който обещава да е малко по-мрачен от предишните му хоръри, които бяха с ясно изразен комедиен привкус. Хайде да свършва тая проклета пандемия, защото ни писна.

За финал ви предлагаме обръщението на Едгар Райт в туитър, с което обяви отлагането на премиерата. Заедно с това Райт представи и нов вариант на заглавката на филма.

Малко новини – новият ми филм „Last Night in Soho” ще дебютира по-късно тази година. Знам, че някои от вас ще са разочаровани, но надеждата ми е, че повече хора ще могат да го изживеят по начина, по който сме го замислили – в тъмното, на голям екран, с публика. Ще се видим в кината… 22.10.21

Last-Night-in-Soho-20210124

Режисьор на „Last Night in Soho” („Последна нощ в Сохо“) е Едгар Райт („Shaun of the Dead“, „Hot Fuzz“, „Scott Pilgrim vs. the World“, „The World’s End“, „Baby Driver“), който е и сценарист, наравно с Кристи Уилсън-Кернс („1917“). В ролите, освен Аня Тейлър-Джой и Томасин Макензи, влизат Мат Смит, Диана Ригс, Терънс Стамп, Рита Тушингам, Джеси Мей Ли и др.

Премиерата засега е насрочена за 22 октомври 2021.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *