Определено изглежда, че Marvel Studios не гледат на предстоящия „WandaVision” като на несъществен продукт за малкия екран, с който да баламосват феновете между големите им проекти (и с който да си докарат някой друг допълнителен цент печалба), а като на съществена и равноправна част от изключително популярната им и успешна киновселена. Или най-малкото го рекламират така – вече сме обсъждали, че количеството промо-материали за сериала се конкурира с това на всеки блокбастър, а до премиерата остават още няколко дни, в които бройката да набъбне допълнително.

В илюстрация (и за доказателство) на гореизложеното ви представяме част от рекламите, които се натрупаха от последния път, когато писахме за „WandaVision”, в самия край на изминалата 2020 година – ще видите един клип, няколко спотове и нова поредица плакати.

Припомняме, че действието на сериала се развива след събитията в „Отмъстителите: Война без край“ и  „Отмъстителите: Краят”, а в центъра на историята са добре познатите на феновете герои Уанда Максимоф и Вижън, който, както знаем, намери смъртта си в битката за Уаканда.

Клип

Спотове

Слава богу, при все количеството реклами, мистерията около „WandaVision” се запазва напълно. Запазва се и усещането, че сериалът ще предложи нещо по-смело и различно, което да разчупва леко калъпа, в който до момента съществуват всички филми от киновселената на Marvel. За това свидетелстват и първите коментари за сериала – и макар лично ние да нямаме абсолютно никакво доверие точно на този тип първоначални „туитър“ отзиви, все пак смятаме, че в случая са показателни.

В крайна сметка ще разберем какъв е крайният резултат и заслужава ли си той след броени дни – премиерата на „WandaVision” е идният петък с двоен епизод (или както прочетохме някъде, чака ни Double Vision). А за финал ви оставяме със спомената нова серия постери.

wandavision_ver10_xlg

wandavision_ver9_xlg

wandavision_ver11_xlg

wandavision_ver12_xlg

В ролите на Уанда и Вижън се завръщат титулярните изпълнители от филмите Елизабет Олсън и Пол Бетани, като към тях се присъединяват споменатата по-горе Тейона ПарисКат Денингс като Дарси Люис от „Тор“, Рандал Парк като агент Джими Уу от „Ант-Мен и Осата“, чудесната Катрин Хан като Агнес, Фред Меламед, Дебра Джо Туп и др.

Създател и сценарист на „WandaVision” е Джак Шейфър, която е автор на сценариите на „Капитан Марвел“ и предстоящия „Черната вдовица“. Режисьор е Мат Шакман („Mad Men“, „Game of Thrones“, „Fargo“).

Премиерата е на 15 януари по Disney+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *