Тази седмица ще приключим с трилогията ни за акули, която започнахме с „ Shark Encounters of the Third Kind“ и „Virus Shark“. Днешният трейлър наистина заслужава почетно място в рубриката ни. Не само името е WTF само по себе си, но и сюжетът не отстъпва на подобен абсурд.

Toilet Shark” се опита да събере колосалната сума от пет хиляди долара чрез платформата на indiegogo, но удари на фаянс, ако ни позволите тоалетния хумор. Все пак създателите на този зловещ демоничен хорър не са се отказали и в момента търсят нови начини, за да си набавят нужните финанси за осъществяване на проекта. За целта кратък тийзър се върти из интернет пространството, който има за цел да запознае зрителите с идеята и концепцията на „Toilet Shark”.

Предупреждаваме ви, че рекламата не е за всеки и със сигурност може да има странични ефекти. Вижте я и нея:

Обещали сме си, че няма да коментираме прекалено много филмите в тази рубрика, затова ще запазим тактично мълчание и ще ви представим оригиналния сюжет:

Toilet Shark” ще ни запознае с три млади жени (вероятно тези от тийзъра), които се канят да си направят парти с преспиване. Скоро обаче приятелите им се появяват и започват номерата. Групичката решава да си играе с дъска „Уиджа” и, както става при подобни сеанси, случайно призовават жесток и жаден за кръв древен демон акула. За техен ужас, което е съвсем нормално при среща със зли създания от отвъдното, неканеният гост е безмилостен и няма намерение да взема пленници.

Ние стискаме, но не прекалено силно, палци на Шон Донахю да успее да събере нужните средства, за да реализира този чуден филм. Ако това не се случи, все пак винаги можем да обзаведем тоалетната си с подобен капак:

toilet-shark-poster-20201220

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *