the-stand-00-20201208

Вече сме виждали доста кадри и един пълен трейлър на мини сериала „Сблъсък“ („The Stand“), които, поне в нашите очи, бяха достатъчно категорични по отношение на това, което можем да очакваме от новата, дълго подготвяна и изстрадана адаптация на емблематичния роман на Краля на ужаса Стивън Кинг. Затова ни се струва малко безпредметно да отбелязваме три снимки, които не добавят нищо ново към „картинката“, но ето, че все пак го правим.

Защо? Ами, днес ни е крив ден (не, не е защото повечето от нас вече са стари и в този ден с тъга поглеждаме назад към времето, когато бяхме студенти – това си е в рамките на нормалното) и решихме, че можем да си позволим малко безсмислена (и не кой знае колко приятна) дейност. Мислим, че и друг път сме правили аналогията с болящ зъб или раничка, които не спирате да ръчкате, при все че ви боли…

По същество Entertainment Weekly представиха нови снимки (както и сериозно количество информация и коментари към тях) на трима от героите в историята, чиято съдба е свързана с Рандал Флаг. Припомняме, че „Сблъсък“ ни отвежда в свят, поразен от смъртоносен вирус, в който оцелелите са въвлечени в първична борба между силите на доброто, предвождани от 108-годишната майка Абигейл, и злото, олицетворено от Флаг.

А конкретните герои са Лойд Хенрайд (Нат Улф), Надийн Крос (Амбър Хърд) и Доналд Мъруин Елбърт (Езра Милър), по-известен като Боклукчията или просто Траш. Вижте ги.

the-stand-01-20201208 the-stand-02-20201208 the-stand-03-20201208

Тримата са част от кастинг решенията за „Сблъсък“, които ни се струват добри (Нат Улф в по-малка степен) и нямаме търпение да видим как ще изглеждат в самия сериал. Друго няма да коментираме, да не си разваляме допълнително и без това лошото настроение. Малко остана до премиерата и се чудим дали ще видим още нещо значително като реклами.

Освен Улф, Хърд и Милър, актьорският екип включва Упи Голдбърг (майка Абигейл), Александър Скарсгард (Рандал Флаг), Джеймс Марсдън (Стю Редман), Грег Киниър (Глен Бейтман), Хенри Зага (Ник Андрос), Одеса Йънг (Фран Голдсмит), Джован Адепо (Лари Ъндърууд), Катрин Макнамара (Джули Лори), Оуен Тийг (Харолд Лодър), Брад Уилям Хинки (Том Кълън), Хедър Греъм (Рита Блекмор), Хамиш Линклейтър (д-р Елис), Никълъс Лий (Норис), Даниел Сунджата (Коб) и др.

Създатели на „Сблъсък“ („The Stand“) са Джош Буун („The Fault in Our Stars“, „Новите мутанти“) и Бенджамин Кавел („Justified“), които са част и от сценарния екип, включващ Джил Килингтън („All We Had“), Нейт Лий („Новите мутанти“), Оуен Кинг и самия Стивън Кинг, който ще напише последния епизод и нов финал, който не присъства в романа. Буун също така е и режисьор, наравно с Крис Фишър и Винченцо Натали. Изпълнителни продуценти са Рой Лий, Джими Милър, Ричард П. Рубинщайн, Тайлър Елмор, Джош Буун и Бенджамин Кавел. Продуценти са Нейт Лий, Джил Килингтън, Стивън Уелк и Оуен Кинг.

Премиерата е 17 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *