You better be ready!

Освен „WandaVision” друг от проектите на Marvel, който си заслужава отделна новина, с която да бъде отличен сред тоновете неща, които изсипа студиото на Disney’s Investor Day, е „Loki”. Предвид, че Локи е едно от най-добрите неща в MCU, очаквано интересът към мини сериала е много голям, още повече, че в ролята се завръща харизматичният Том Хидълстън, който, нека не се лъжем, има огромна „вина“ за популярността на героя.

Припомняме, че действието на „Loki” се развива след събитията в „Отмъстителите: Краят” –  в миналото, не без „помощта“ на Отмъстителите, Локи, се сдоби с тесеракта и се „спаси“ в алтернативна времева линия (иначе знаем, че в оригиналния поток героят намери смъртта си във „Война без край“) и се отправя на пътешествие, в което създава грижи във важни моменти от човешката история.

Вижте първия трейлър (официалното му название е ексклузивен клип).

Glorious! Според нас изглежда чудесно и обещаващо. Пълно е с интересни неща за тълкование, с които феновете ще си уплътнят времето до премиерата – очакванията са „Loki” да е силно свързан с някои от предстоящите заглавия от MCU (те всички имат връзки, но се сещате какво имаме предвид) и по-специално със „Spider-Man 3” „Doctor Strange In The Multiverse of Madness”, „WandaVision” и  „Thor: Love & Thunder“ (в който Крисчън Бейл ще играе злодея Гор – the God Butcher).

С радост отбелязваме, че Том Хидълстън не е загубил и чистичка от обаянието, което придава на Локи, а начинът, по който Оуен Уилсън казва „Talky, talky”, ни пълни душата. Уилсън влиза в ролята на един от агентите на TVA (Time Variant Authority) – огромна бюрократична структура, която отговаря за голяма част от алтернативните светове. С удоволствие ще се отправим на това пътешествие на Локи и честно казано, очакваме нещо качествено. Същото не можем да кажем обаче за „The Falcon and the Winter Soldier”, чиито трейлър ще представим в по-късен момент.

Създател на „Loki” е Майкъл Уалдрон – един от продуцентите на „Rick and Morty“ и съсценарист на „Doctor Strange In The Multiverse of Madness”. Режисьор на всичките шест епизода ще бъде Кейт Харън („Sex Education“, „Daybreak“), а в ролите освен Том Хидълстън и Оуен Уилсън, ще видим София ди Мартино, Гугу Мбата-Роу, Саша Лейн и др.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *