We just don’t know what to expect. Тази реплика от най-новия удължен телевизионен спот на „WandaVision” е изключително показателна за това, което знаем за предстоящия сериал на Marvel Studios. Защото, при все че сме виждали доста промо материали, те по-скоро задълбочават мистерията какво точно се случва (и как), отколкото да дават отговори. Подобен подход, поне в нашите очи, е повече от прекрасен, тъй като доста по-успешно ни кара да се настаним пред екраните (били те малки или големи), отколкото когато ни показват всичко в един триминутен трейлър.

Стои въпросът обаче, защо е необходимо да виждаме толкова много реклами, след като идеята е да не се разкрива много? Очевидно от Marvel и Disney+ искат максимално много хора да гледат „WandaVision” (както и останалите предстоящи сериали), но ни се струва, че те така и така са си гарантирали милионите почитатели на MCU, особено след изказването на гуруто Квин Файги, който споделя, че е необходимо да гледате „WandaVision”, за да разберете бъдещето на кино вселената.

Но както и да е, вижте новата реклама, озаглавена „Reality“, която в стила на предишните не добавя нищо ново, освен че предлага малко-по-добър поглед към Тейона Парис като възрастната Моника Рамбоу от „Капитан Марвел“.

Припомняме, че действието на „WandaVision” се развива след събитията в „Отмъстителите: Война без край“ и  „Отмъстителите: Краят”, а в центъра на историята са добре познатите на феновете герои Уанда Максимоф и Вижън, който, както знаем, намери смъртта си в битката за Уаканда.

В ролите на Уанда и Вижън се завръщат титулярните изпълнители от кино филмите Елизабет Олсън и Пол Бетани, като към тях се присъединяват споменатата по-горе Тейона Парис, Кат Денингс като Дарси Люис от „Тор“, Рандал Парк като агент Джими Уу от „Ант-Мен и Осата“ (него също го мяркаме за част от секундата в горната реклама), чудесната Катрин Хан като Агнес (за която има множество теории и спекулации), Фред Меламед, Дебра Джо Туп и др.

Създател и сценарист на „WandaVision” е Джак Шейфър, която е автор на сценариите на „Капитан Марвел“ и предстоящия „Черната вдовица“. Режисьор е Мат Шакман („Mad Men“, „Game of Thrones“, „Fargo“).

Премиерата е на 15 януари по Disney+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *