Покрай цялата Disney-информация, която се изсипа наскоро, за малко да забравим новината, която кара всеки ценител да зарее мисъл с очакване в бъдещето – великолепният Джеръми Айрънс ще се включи в екипа на Ридли Скот, за да разкажат, заедно с Адам Драйвър, Лейди Гага (и кой ли още не) историята на семейство Гучи. Информацията за новото попълнение сред актьорите на „Gucci“ идва от The Hollywood Reporter, като преди няколко месеца се чуха коментари как Драйвър вероятно ще влезе в ролята на Маурицио Гучи, а сега става ясно, че Айрънс ще поеме образа на неговия баща – Родолфо.

Сценарият на Роберто Бентивеня черпи вдъхновение от романа на Сара Гей ФордънThe House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed“, а семейната история е сложна, изпълнена с междуособици, интриги в модната корпорация и – разбира се – сериозни количества пари. Внукът на Гучио Гучи управлява компанията през 80-те години, след като я е „изтръгнал“ от ръцете на чичо си. Стефани Германота, позната също като Лейди Гага и като сериозна актриса с номинация за „Оскар“ за „Роди се звезда“, ще поеме ролята на бившата жена и майка на двете дъщери на Маурицио Гучи – Патриция Реджиани, която през 1999 година е изпратена зад решетките за убийството (през 1995) на съпруга си, внук на основателя на модната къща. „Черната вдовица“ е осъдена на 29 години затвор, но я пускат предсрочно след само 18, през 2016 година.

Освен споменатите страхотни актьори, в „Gucci“ на Ридли Скот очакваме да видим още Ал Пачино, Джарет Лето, Джак Хюстън, Рийв Карни (американски певец, с опит на сцена и от „Penny Dreadful“). Продуценти на проекта са Ридли Скот и Джанина Скот чрез компанията Scott Free Productions, както и Кевин Уолш. Премиерната дата, която са обявили MGM за „Gucci“ (за момента) е 24 ноември 2021 година. Нямаме търпение!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *