В началото на годината след като Майкъл Бей официално се отказа от сагата „Трансформърс“, от Paramount обявиха, че планират да рестартират франчайза за трансформиращите роботи като започнат с два нови проекта. Тогава си спестихме отразяването, защото все още бъдещето на проектите беше изключително неясно, а и не бяхме сигурни дали от филмовото студио наистина ще направят тази сериозна крачка, но ето ни тук. Само няколко месеца по-късно разбираме, че един от двата разработващите се филма е открил своя режисьор в лицето на Стивън Кейпъл джуниър („Creed 2”).

За последно говорихме за „любимите” ни роботи преди няколко месеца, когато разбрахме, че се подготвя анимиран филм за Аутоботите и Десептиконите. Още тогава споделихме, че сме на мнението, че появата на „Бъмбълби“ сякаш възроди донякъде доверието и интереса към трансформиращите роботи и гледайки как нещата се развиват изглежда и Paramount и Hasbro Entertainment са на същото мнение.

steven-caple-jr-kulture-hub-11

Източниците на Deadline сочат, че решението за Стивън Кейпъл джуниър още не е финализирано и тепърва предстоят преговори, но след месеци обсъждане той е водещият избор за студиото и продуцентите. Кейпъл джуниър ни се струва любопитен избор и се надяваме да успее да предложи нещо поне на нивото на „Бъмбълби“, който през 2018 г. развълнува доста младежи.

Това, което не отбелязахме, а е важно да допълним, е, че януари, когато беше обявен рестарта на франчайза, Джеймс Вандербилт и Джоби Харолд са започнали работа по два сценария едновременно.  Филмът, който първи ще видим на екран, а и този зад който най-вероятно ще седи Кейпъл джуниър, е по сценария на Харолд.

Засега това е всичко, което знаем за този филм, а и за бъдещето на „Трансформърс” като цялостен проект. Кога ще започнат снимки, кой ще участва и друга информация нямаме, но очакваме в близките седмици да разберем дали е финализирано решението за Стивън Кейпъл джуниър, както и други подробности около проекта.

Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Винаги съм бил фен на безмозъчния Холивудски екшън, зрелище за сетивата, ама последните два бяха прекалено дълги и прекалено шумни.

  2. Аз също адски харесвах Трансформърс, но конкретно последния не можах да го догледам!

    1. На последния, последната 1 минута беше интересна. Другото беше бълвоч.

  3. Дайте ми битката в Чикаго от третия филм удължена в 2 часа и ще съм доволен. Стига с планината от product placements, малоумни персонажи и инфантилен хумор.