Затъжихме се за Райън Рейнолдс покрай новината за „Дедпул 3“, но ето че пред полезрението ни попадна новина, свързана с един от бъдещите му проекти – „The Adam Project“ на Шон Леви, който се продуцира от Skydance и Netflix. The Hollywood Reporter съобщават, че партньор на Рейнолдс в тази (мело)драматична фантастична история ще бъде още един наш любимец – Марк Ръфало, който ще влезе в ролята на баща му.

Сюжетът на The Adam Projectе построен върху пътуване във времето. В общи линии героят на Рейнолдс трябва да се върне в миналото, за да помогне на своето 13-годишно „аз“ – двамата заедно трябва да открият баща им и да „спасят“ общото си бъдеще. В екипа се включва още Катрийн Кийнър – в ролята на злодейка, която е открадналата мощна технология за пътуване във времето от бащата – гениален физик; Алекс Малъри-син като помощник на лошата героиня, както и Уокър Скобъл, който ще трябва да се превърне в героя на Рейнолдс като тийнейджър. Във филма участват още и Зоуи Салдана и Дженифър Гарнър.

Марк Ръфало в ролята на гениален учен – винаги сме „за“, макар че няма да представлява никакво предизвикателство за страхотния актьор. Рейнолдс като ентусиаст да спаси бъдещето и собствения си задник – струва си да му дадем шанс. Шон Леви – последният ни „пълнометражен“ спомен от него, преди да режисира няколко от епизодите на „Stranger Things“, е „This Is Where I Leave You“ – с Джейсън Бейтман, Джейн Фонда и кой ли още не и беше приятно-забавна семейна драма, така че сме склонни да погледнем с надежда към неговото включване в „The Adam Project“, чиито сценарист е Джонатан Тропър.

След като не можахме да видим как са се справили Рейнолдс и Леви заедно във „Free Guy“, ще се наложи да се заредим с търпение по адрес на второто им партньорство.  Както за повечето от проектите, по които се работи в момента – и тук не може да се прогнозира в какви срокове ще се снима и подготви тази идея. Но звучи интересно, актьорският екип е сериозен и ще следим за ъпдейти.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *