Споделяли сме, че сме огромни фенове на Джесика Частейн и бихме я гледали в абсолютно всичко, но напоследък тя подлага любовта ни на сериозно изпитание с изявите си както зад (с понякога крайно левите си изказвания), така и пред камерата с участията си в клиширани брадви като „Ava“. Най-новият ѝ проект е изцяло женският ансамблов екшън „The 355“, който също не ни вдъхва особено доверия. Искаме повече от ролите, които правеше в началото на кариерата си, и по-малко кухи екшъни, където „girl power” елементът е вдъхновението за, а не следствие на историята, както би трябвало да бъде.

Режисьор на „The 355“ е Саймън Кинбърг, който е сценарист заедно с Тереза Ребек („Trouble“), като вдъхновението за филма е Джесика Частейн, която по време на снимките на „Х-Мен: Тъмния феникс“ предлага на Кинбърг идеята за изцяло женски шпионски екшън-трилър в стила на „Невъзможна мисия“. В центъра на историята са пет жени от различни разузнавателни агенции, които превъзмогват подозренията и конфликтите помежду си и обединяват специфичните си сили, за да спрат сенчеста организация да се сдобие с оръжие, което може да хвърли света в пълен хаос.

В ролите освен Джесика Частейн са Даян Кругер, Лупита Нионг‘о, Пенелопе Крус и Фан Бинбин. Всичко останало, което ви е необходимо да знаете за филма, го има в първия трейлър. Вижте.

Смятаме, че от горната част на новината става ясно какво ни е мнението за този трейлър, затова няма смисъл да задълбаваме. Само ще отбележим, че дори една реплика няма за разтуха – всичко е мегасериозно, което идва да покаже какъв е подходът. Да, изглежда лъскаво, всяка една от актрисите е готина (и добра) сама по себе си, но не виждаме никаква химия между тях и цялостно „The 355“ ни изглежда като лишен от „сърце и душа“. На всичкото отгоре виждаме целия филм. Между другото, 355 е кодът на една от първите (записани в архивите) жени шпиони, работещи за Джордж Вашингтон по време на Американската революция (1765-1783). Това, ако случайно всичко останалото не вие достатъчно „феми“.

Вижте и няколко снимки, както и официален постер.

the-355-penelope-cruz-edgar-ramirez the-355-lupita-nyongo the-355-diane-kruger-scaled the-355-jessica-chastain-sebastian-stan the-355-bingbing-fan three_five_five_xlg-poster-20201007

Режисьор на „The 355“ е Саймън Кинбърг, който е сценарист заедно с Тереза Ребек („Trouble“). В ролите са Джесика Частейн са Даян Кругер, Лупита Нионг‘о, Пенелопе Крус, Фан Бинбин, Едгар Рамирес, Емилио Инсолера, Джейсън Уонг и др.

Премиерата е предвидена за 15 януари

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

 1. Всякакви фемини брадви ме дразнят, но тук екшъна, присъствито на женурята не само не ме дразни, а ми и допада.
  Единственият минус е скорошния Ава, който още виси на аурата на Джесика Частейн, а тук ролята ѝ е много сходна.

 2. Британката е черна…….уау….
  Няма вагина от МОСАД……уау…уау……

  1. Някоя наша от ГДБОП можеше спокойно да я включат, редом с Пенелопе Круз.

 3. Музиката както в предния трейлър за психеделичния филм е напълно вдъхновяваща….

 4. Това не хваща, но може би изначално не е за зрители-момчетии …
  От друга страна Charlize Theron was kicking some serious ass in a number of movies….

  Аз имам проблем с остарялата идея за видът развлечение, коeто трябва да ни бъде организиранo тук…
  Ако тя самa по себе си е изтъркана (както е видно от много неуспешни опити с мъже протагонисти), нито режисьорът (все така мъж), нито иначе напълно доказани актриси могат да спасят подобно начинание.