Да правиш секс с учител е ултимативна, напълно естествена и разбираема фантазия при много младежи, но… по-зрелите хора знаят, че нейната реализация, по ред причини, е изключително нередна и води до сериозни проблеми. А когато в подобни отношения има намесена истинска любов (такава, която „като идва, не пита“ и помита всякакъв разум), положението става трагично.

Точно с тази сложна материя ще ни занимава новият сериал на Hulu „A Teacher”, дело на Хана Файдел („6 Years“, „The Long Dumb Road“), която адаптира собствения си едноименен дебют, представен на фестивала в Сънданс през 2013 г. Филмът разказва за гимназиална учителка, която започва сексуална връзка със свой ученик. Скоро отношенията им се превръщат от увлечение в обсесия и когато детайли от аферата им излизат наяве, животът и на двамата претърпява катастрофални последици.

Сериалът „A Teacher” ще запази този сюжет, като официалният синопсис гласи, че историята следва Клеър Уилсън (Кейт Мара) – млада преподавателка в малко училище в предградията на Тексас, и нейния ученик Ерик Уолкър (Ник Робинсън), които се справят със сложността и последиците от тяхната „predatory“ връзка. Вижте каква форма приема всичко това в няколко промота.

https://www.youtube.com/watch?v=pRIoxx9tH7Q

Не сме запознати с оригинала на Хана Файдел, но това, което виждаме тук, ни допада много и с удоволствие ще гледаме „A Teacher”, когато дебютира през ноември (а току-виж сме наваксали и с филма дотогава). Темата ни е на сърце и ни се струва, че е (доколкото е възможно) засегната в цялата ѝ комплексност и в дълбочина, а няма да е използвана като елементарна провокация.

И между другото, може би предвиждайки евентуални противоречия и скандали около сериала, Hulu са разпространили и PSA (public service announcement), в което Кейт Мара предупреждава, че „сексуалната злоупотребата е твърде често срещана и трябва да се приема много сериозно“. За съжаление обаче не можем да ви покажем клипа, тъй като Hulu са го блокирали за страната ни (както и официалните трейлъри, но тях поне успяхме да ги намерим).

В добавка ви предлагаме трейлъра на оригиналния филм, както и постер на сериала.

a-teacher-poster-20201010

Създател и режисьор на „A Teacher” е Хана Файдел („6 Years“, „The Long Dumb Road“), която адаптира едноименния си филм от 2013 г. В ролите са Кейт Мара, Ник Робинсън, Ашли Зукерман, Мариел Скот, Шейн Харпър, Адам Дейвид Томпсън и др.

Премиерата е на 10 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Гледам синопсиса, гледам Кейт и се сещам за онази комедия с Адам Сандлър 🙂 „That’s My Boy“.

    Майтапът настрана, очевидно сериалът ще е доста качествен.

  2. Какво и е младото на тази учителка, за ученика да не говорим 🤨😁