През втората половина на септември видяхме пълен трейлър на „Your Honor“, който постави предстоящия сериал в съвсем различна светлина от тази, в която го видяхме след първия тийзър, и в резултат интересът ни към него се завиши значително. Сега Showtime представят още един трейлър, за който не можем да кажем, че е по-добър и атрактивен от предишния, но разкрива допълнителни подробности около главните действащи лица и е още едно доказателство, че сериалът ще е доста по-комплексен, отколкото изглеждаше на пръв поглед.

За тези от вас, които не са запознати със сюжета, споделяме, че „Your Honor“ разказва за уважаван съдя, чийто син блъска (и убива) човек с автомобила си, след което бяга от мястото на престъплението. В името на любовта към сина си бащата решава да загърби всичко, което олицетворява професията му и за което се е борил в кариерата си, като му  помогне да покрие случая. Нещата обаче не са толкова прости, а и без това тежката ситуация се усложнява от факта, че починалото момче е дете на могъщ криминален бос, който се заклева да получи кърваво отмъщение за смъртта на сина си.

Сценарист на сериала е Питър Мофат („The Night Of“), а в главната роля е емблематичният Брайън Кранстън. Вижте го в новия трейлър, който, както вече стана ясно, ни запознава допълнително с останалите действащи лица от двете страни на конфликта и закона.

https://www.youtube.com/watch?v=E5ZPV9x_CwA

Както казахме и миналия път, първоначално бяхме привлечени към „Your Honor“ само и единствено от Брайън Кранстън, но рекламите ни убедиха, че сериалът ще бъде доста по-комплексен, отколкото звучеше на първо четене и вече сме зарибени. И освен това в ролите ще видим и други актьори, които са ни любими и сами по себе си са способни да ни накарат да гледаме, като Хоуп Дейвис, Исая Уитлок-джуниър и най-вече страхотният Майкъл Щулбарг. И един последен плюс, поне в нашите очи, не сме сигурни как точно ще свърши историята, а това е нещо, което не се случва често, особено напоследък.

Your Honor“ е базиран на израелския сериал „Kvodo“ на Рон Нино и Шломо Машиах и ще бъде с продължителност 10 епизода. В основния продуцентски екип са Питър Мофат, Робърт и Мишел Кинг („Добрата съпруга“) и Лиз Глоцър („Мъглата“). Освен Брайън Кранстън, в актьорския състав се включват Майкъл Щулбарг, Хоуп Дейвис, Исая Уитлок-джуниър, Хънтър Духан, Кармен Еджого, София Блек-Д’Елия, Ейми Ландекър, Тони Къран, Ламар Джонсън и др.

Премиерата е предвидена за 6 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *