Сред многото лица на Адам Сандлър от време на време се показва и талантът му на драматичен актьор, като последният пример за това е чудесният „Uncut Gems“. Не крием, че харесваме именно тази част от неговата разнообразна филмография и затова приветстваме следващия му подобен проект, който идва като част от сделката му с Netflix (на която дължим и последната му брадва „Hubie Halloween“).

Става дума за сериозна научна фантастика, драма, чието действие ще се развива в космоса, а режисьор ще бъде Йохан Ренк, който спечели две награди „Еми“ за работата си по разтърсващия „Чернобил“ на НВО. В основата на бъдещия проект е романът на Ярослав КалфарThe Spaceman of Bohemia“, а във все още неозаглавената му адаптация Сандлър ще е в ролята на астронавт, изпратен на мисия „в края на галактиката“, по време на която мистериозен глас му предлага интересни решения за непрестанно променливия и крехък живот на Земята. Внезапно астронавтът открива, че гласът е на древно същество, което се крие на борда на неговия кораб…

От този синопсис няма как да направим заключение какъв ще е тонът на разказа, но очакваме изненади и от Йохан Ренк, и от Адам Сандлър. Режисьорът не крие своето удовлетворение от факта, че е намерил перфектния партньор за тази екранизация именно в лицето на Сандлър. Той споделя още:

С подкрепата на великолепното семейство на Netflix, аз съм наистина развълнуван преди началото на това изключително пътешествие.

Продуценти на тази космическа авантюра са Ренк, Чанинг Тейтъм чрез продуцентската си компания Free Association, Тим Хедингтън, Леа Буман, Макс Силва (Tango Entertainment), Бен Орманд и традиционният партньор на Сандлър Бари Бернарди. Оставаме в очакване на още новини и подробности за любопитния сюжет, както и за начало на снимачния процес.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *