През юли успяхме да видим нецензуриран тийзър на предстоящия фантастичен трилър на сина на Дейвид Кроненбърг Брандън, носещ заглавието „Possessor”. Остава малко повече от месец до премиерата и е време да се насладим на финален трейлър, който обещава, че филмът ще се появи в пълната си неорязана прелест по кината.

Вижте новата реклама:

За разлика от първата, тук вече виждаме много повече от действието и историята. Получаваме и първи поглед върху героя на Шон Бийн, както и яснота за този на Кристофър Абът. Трейлърът успява да покажа достатъчно, за да привлече вниманието ни и се надяваме този път да видим нещо качествено от Брандън Кроненбърг, с което да отмие спомена за скучния „Antiviral” от преди осем години. Фестивалните ревюта за момента са изключително разнообразни, но повечето са съгласни, че „Possessor” е напрегнат и интересен филм, макар и леко муден на моменти.

Действието ще се фокусира върху елитния наемен убиец Тася Вос (Андреа Райзбъро). Организацията, за която работи, разполага със специална технология, позволяваща на агентите да прехвърлят съзнанието си в друго тяло и да изпълняват по-лесно поставените им задачи. Поредната цел се оказва много по-трудна от очакваното, защото Вос постепенно потъва все по-дълбоко и по-дълбоко в съзнанието на чуждото тяло, застрашавайки скоро да заличи нейното собствено.

Вижте и новия плакат, който дебютира с трейлъра:

posessor-poster-scaled

Режисьор и сценарист на „Possessor” e Брандън Кроненбърг. В главните роли ще видим Андреа Райзбъро, Дженифър Джейсън Лий, Шон Бийн, Кристофър Абът и други.

Филмът ще дебютира в избрани кина на 9 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *