Остават броени дни до премиерата на новия проект на Лука Гуаданино – HBO сериалът „We Are Who We Are” и маркетинговата машина се задейства, за да повиши очакванията на публиката и да вдигне вълнението за премиерата на макс. Затова сега получаваме нов трейлър, който още повече от предишния ни показва подробности за героите и борбите, които ще ги гледаме да водят в сериала.

Преди да видите трейлъра припомняме, че „We Are Who We Are” ще разкаже историята на двама американски тийнейджъри, които живеят на военна база в Италия. Срамежливият Фрейзър (Джак Дилън Грейзър) и нахаканата Кейтлин (Джордан Кристин Сиймон) ще навигират така или иначе сложните води на тийнейджърските години, затруднени още повече от живота във военна база в чужда страна.

Интересът на Гуаданино към историята е ясен отдалеч – юношите, които откриват себе си в Италия са огромна част от това, което го направи един от най-известните режисьори, работещи в момента. Въпреки явните прилики между този нов проект и „Призови ме с твоето име” – тук Гуаданино отново ще се занимава с герои, търсещи идентичността си, ще разглежда отношенията им и с родителите и тези с връстниците им – смятаме, че той ни е показал повече от достатъчно майсторство, че да ни убеди, че дори и познатата територия ще си струва да се види отново. Пък и как да не искаш да я видиш, когато е снимана от един от големите визуални майстори на днешното кино.

https://www.youtube.com/watch?v=u6VAQ6LdnKs

Голямата новина от този трейлър очевидно е, че „We Are Who We Are” ще разглежда транссексуалността на единия главен персонаж, как това влияе както на самият човек, така и на хората около него. Също така намираме героинята на Клои Севини за доста интригуваща – дори само в трейлъра тя ни показва няколко различни страни на характера си, което със сигурност ни вълнува, особено познавайки актьорските способности на Севини. Въпреки големите разкрития, продължаваме да не знаем почти нищо за повечето поддържащи персонажи в сериала, така че се радваме, че ще има още какво да откриваме, когато дойде премиерата.

Лука Гуаданино е шоурънър и режисира целия мини-сериал, който също така е написал в колаборация с Паоло Джордано и Франческа Маниери.

В останалите главни роли ще видим Алис Брага („City of God“), Кид Къди, Фатих Алаби („Chewing Gum“), Спенс Мур Дж. („All American“), Кори Найт („Nobodies“), Том Мърсиър („Synonyms“) и Себастиано Пагаци („Stupid Cupid“).

Осемте епизода на „We Are Who We Are” ще излизат в платформата на HBO всяка седмица, започвайки на 15 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *