Новият филм на Пол Томас Андерсън вече е започнал снимки, заради което наскоро разбрахме, че Брадли Купър ще участва. Сега разбираме, че докато Купър и вероятно много други актьори ще бъдат част от ансамбловия каст на филма, главната роля е поверена на Купър Хофман, синът на великия Филип Сиймор Хофман.

Все още неозаглавеният проект на Андерсън ще разкаже нова история за 70-те години в Калифорния и ще има множество сюжетни линии, но те ще се въртят основно около 17-годишен актьор, който ходи на училище в долината Сан Фернандо. Няма как да знаем какви са актьорските способности на младият Хофман, тъй като това ще бъде дебютната му роля. И докато принципно не сме фенове на такъв тип непотизъм, тъй като знаем, че талантът не се предава генетично, няма как да отречем, че историята е доста мила – Филип Сиймор Хофман и Пол Томас Андерсън работеха заедно години наред и очевидно са се разбирали чудесно. Сладко е, че сега Андерсън каства синът на починалия си приятел, а стискаме палци той да има дори и част от таланта на баща си.

Разбра се също и за други интересни попълнения в каста на предстоящия филм. Първото е Бени Сафди, единият от режисьорите на „Добри времена” и „Uncut Gems”. Сафди се радва на огромен критически успех в последните години, заради филмите, които режисира с брат си, а в „Добри времена” освен това игра доста сложната роля на ментално затрудненият брат на Робърт Патинсън. Тъй като там беше доста добър, имаме доста високи очаквания и за представянето му в този проект.

Другият човек, присъединяващ се към актьорския екип, е Алана Хайм, певицата на група Haim, за която това също е актьорски дебют. Пол Томас Андерсън е режисирал много от видеоклиповете на групата в последните години и явно с Алана са сформирали добри работни взаимоотношения и явно е успял да види достатъчно актьорски способности в нея, че да я кастне в следващия си филм.

Както споменахме, филмът вече е в продукция. Стискаме им палци да имат повече късмет от продукцията на „The Batman“ и всичко да върви по план. Все още няма официална премиерна дата, но стига всичко да е наред, вероятно ще го видим през наградния сезон на 2021 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Phantom Thread was such a beautiful experience….
    Бях изненадан да съм така развълнуван след филм, който е толкова събран.

    И актрисата, Vicky Krieps…От Люксембург !?
    Пол Томас Андерсън не е намерил каквото е търсил в цалото море (океан) от актриси в индустрията, за да се спре на нея. She was so so fucking good,,,,