Кината отвориха врати и най-накрая отново ще можем да погледаме филми на голям екран, както подобава. Първоначално ще има само стари заглавия, но съвсем скоро предстоят и нови. А някои от големите вериги вече са подготвили привлекателни промоции за феновете.

Ето какво предлагат от  Cine Grand:

Искате ли да гледате филм в компания на специална цена? Cine Grand ви предоставя тази възможност. С всеки закупен билет получавате втори напълно безплатно! Промоцията е в сила от 1 юли в дните между понеделник и четвъртък в киното в Park Center.

Кината на Cine Grand отново приемат зрители. След предизвикателствата през последните месеци, всички са зажаднели за повече забавление. А какво по-хубаво от това да гледаш любим филм в най-луксозните салони в София?

Зрителите могат да избират между разнообразни заглавия. Сред тях са екшъна с Вин Дизел „Блъдшот“, последния филм на Гай Ричи „Джентълмените“, българската комедия „Ятаган“, вдъхновения от популярна видео игра „Соник: Филмът“, един от хитовете на 2019 „Жокера“, отличен с 2 награди „Оскар“, както и новата анимация на Дисни и Пиксар „Напред“. Предстои да бъдат излъчени и част от балетите от последния сезон на Болшой.

Според прогнозите на всички експерти, киното ще е сред бизнесите в сферата на културата, които ще се възстановят най-бързо след настоящата криза. Очакванията са то да просперира така, както и след Голямата депресия от началото на ХХ век. Затворени през последните месеци по домовете, хората са зажаднели за културни мероприятия. А киното им предоставя възможност за социализиране след изолацията. И докато събития като концерти и фестивали бяха отложени с година, кинобизнесът дълго време ще е една от малкото алтернативи.

Мнозина бяха принудени да отложат пътувания, а туризмът тази година ще е ограничен. В същото време на достъпна цена, киното предлага шанс на хората да избягат от ежедневието, шанс да се забавляват без да напускат града. Киносалоните са за предпочитане, защото могат най-лесно да приложат всички противоепидемични мерки, за да се чувстват зрителите сигурни и в безопасност. Навсякъде на територията на Cine Grand се извършва постоянна дезинфекция с продукти от най-висок клас.

Всички зали в Cine Grand са оборудвани с удобни кресла, които посредством механизъм се разтягат до хоризонтално положение и дават усещане за лично пространство и комфорт. В допълнение с големите екрани и висококачественото озвучаване, зрителите ще могат да си припомнят забравения вкус на най-хубавите пуканки и да се насладят на перфектното кино изживяване.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *