Живеем в странни времена, когато смехът е сред от най-добрите механизми за справяне със стреса. Ето защо всяка новина за предстоящ комедиен проект е една идея по-вълнуваща от обикновено. Умножете това по десет, когато става дума за предстоящ сериал от любим наш тандем и нещата стават сериозно приятни.

Още в началото на 2017 стана ясно, че Саймън Пег и Ник Фрост работят по идея за комедиен проект, който тогава описваха като малко „ловци на духове”, малко чудовищно. Е, три лета по-късно вече разполагаме с повече конкретика. „Truth Seekers“, продуциран от Amazon,  разказва за група особняци, които се занимават с преследване, ловене и трепане на духове и чудовища.

Вижте първия тийзър.

Ако трябва да сме напълно честни, ако „Truth Seekers“ не беше на Саймън Пег и Ник Фрост, не сме сигурни, че сам по себе си този тийзър щеше да ни убеди да гледаме сериала. Предпоставките за чудесна и забавна гавричка са налице, само дето не са разгърнати подобаващо. Но това все пак е само тийзър и трябва да отбележим, че той по никакъв начин не повлиява негативно на очакванията ни – все още сме крайно оптимистично настроени и нямаме търпение да видим пълен трейлър.

В добавка ви предлагаме синопсиса на сериала, а веднага след това ще откриете официални кадри и постер.

Truth Seekers“ е комедиен хорър сериал за екип, който разследва паранормални явления из Обединеното кралство, като записва приключенията си и ги излъчва в онлайн канал. В процеса на щурмуване на обитавани църкви, подземни бункери и изоставени болници със самоделните си оръжия, призрачните им изживявания стават все по-чести, по-ужасяващи и смъртоносни и те постепенно започват да разкриват мащабна конспирация, която може да заличи човешката раса от лицето на земята.

truth-seekers-nisk-2 truth-seekers-5 truth-seekers-4 truth-seekers-3 truth-seekers-2

Саймън Пег и Ник Фрост доказаха, че знаят що е то смешка с чудесните си съвместни проекти с Едгар Райт „Shaun of the Dead“, „Hot Fuzz“ и „The World’s End“, както и с общия си сценарий за съвсем нелошия „Paul“. В „Truth Seekers“ двамата отново са сценаристи, като в екипа включват ветераните Нат Сондърс и Джеймс Серафинович. Режисьор е Джим Фийлд Смит („Criminal“). В ролите ще видим още Малкълм МакДауъл, Ема Д‘арси, Самсън Кайо, Сюзан Уокома и др.

Още няма обявена премиерна дата, но ще ви информираме веднага щом я научим.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *