buttboy1-superJumbo-v2

Понякога седим и се чудим какво въображение трябва да има човек, за да ражда шедьоври като филма, който сме избрали да ви представим в рубриката ни „WTF трейлър на седмицата” днес. Ще си позволим просто да цитираме основния девиз на „Butt Boy”:

Sometimes the only way out is in.

Призраци, вампири, върколаци. Всичко това е прекрасно, но не е истинско. Какъв по-голям ужас може да изпита човек от това да бъде погълнат от ануса на непознат. Точно това си е поставил за цел да покаже и Тайлър Корнак със своя филм „Butt Boy”. Вижте и самата реклама преди да ви запознаем със сюжета:

Корнак, който е режисьор, сценарист и изпълнител на главната роля, е Чад. Той е отегчен от живота си програмист, който след най-обикновен преглед на простата получава странно проникновение. Анусът му се оказва бездънна и гладна яма, която може да погълне абсолютно всичко. Чад започва да експериментира с малки предмети първоначално, преминавайки през животни и накрая хора. В групата за анонимни алкохолици той става спонсор на полицай от местната полиция, който много скоро започва да го подозира за изчезването на дете.

Вижте и официалния плакат:

butt-boy
Butt Boy” е режисиран от Тайлър Корнак по негов и на Райън Кош сценарий. В ролите са Корнак, Тайлър Райс, Шелби Даш и други.

Филмът вече имаше своята премиера още миналата година по фестивали като Fantastic Fest и Monster Fest, а от април може да бъде намерен и по дигиталните платформи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *